Skip to content

BDL sluit “de dubbel” af met twee nederlagen

Redactie
5 november 2019 | 11:00

Advertentie

Voor BDL/Verheggen Interieurs beleefde afgelopen weekend een absoluut dieptepunt in hun biljartgeschiedenis. Zowel in de competitie als in de bekerwedstrijd konden de kadristen van BDL geen potten breken en haalden de tegenstanders met overtuigende cijfers en mooie persoonlijke resultaten de winst naar zich toe.

Competitie: met 1-8 onderuit tegen Vios/van Esch
Het team uit Mierlo-Hout kende een matige seizoensstart maar beleefden een prima avond in Nederweert. Johan Martens en Jos Kemmerling (beiden van BDL) moesten voor de pauze in Roland Deelen en Henk Rosmulder hun meerdere erkennen. Deelen behaalde een gemiddeld van 19,09 caramboles en Rosmulder stootte in 12 beurten 110 caramboles bijeen en dat leverde hem een gemiddelde van 9.17 op. Johan Martens kwam niet verder dan 4,73 en speelde daarmee zijn minste partij tot nu. Ook Jos Kemmerling was niet in goede doen en scoorde met 52 gemaakte caramboles en 4,92 gemiddeld onverwacht matig.
Na de pauze wist Jan Kanters (BDL) het ene punt veilig te stellen door in 17 beurten gelijk te spelen tegen Peter van der Linden. Met een gemiddelde van 6,47 en een hoogste serie redde Kanters de eer voor zijn team.

Beker: 2-7 verlies tegen Zandweerd
Was het verlies (6-3) in de uitwedstrijd in Deventer nog enigszins hoopgevend; de 2-7 nederlaag in Nederweert gaf aan dat de biljarters van Zandweerd uiteindelijk een maatje te groot waren voor het team van BDL. Alleen Johan Martens was in staat om met een gemiddelde van 6,25 en een hoogste serie van 47 caramboles zijn partij tegen Gerrit Korderijnk in winst om te zetten. Jan Kanters speelde een sterke en constante partij en hield lange tijd stand tegen Gijs Mulder. Jan kwam 2 caramboles tekort voor de winst maar boekte met zijn partijgemiddelde 9,000 een mooi persoonlijk succes.

Programma: 8 november BC Maarland 1 (Eijsden) – BDL / Verheggen Interieurs.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie