Skip to content

BDL loopt tegen nederlaag aan: 2-7 verlies tegen Op de Klos

Redactie
31 oktober 2019 | 11:00

Advertentie

Door een 7 – 2 nederlaag tegen het vaandelteam van Op de Klos uit Eijsden zijn de kadristen van BDL/Verheggen Interieurs Nederweert de aansluiting kwijtgeraakt met de koppositie in de Nationale kadercompetitie. Het team bezet nu de vierde plaats in de ranglijst.

Tot aan de pauze ging de wedstrijd gelijk op. Op de ene tafel verloor Louis Pols (BDL) in 18 beurten met een gemiddelde van 5,44 zijn partij. Johan Martens (BDL) won in slechts 6 beurten zijn partij. In de laatste beurt werd de partij uitgemaakt met een serie van 57 caramboles. Johan behoudt daarmee in deze competitie nog steeds zijn ongeslagen status. Na de pauze trokken de spelers uit Eijsden de wedstrijd naar zich toe. Allereerst won Jean Marie Schruijren (Op de Klos) in 17 de partij van Jan Kanters (BDL), terwijl Leo Kanters (BDL) niet was opgewassen tegen de Belgische alleskunner Eddy Berger (Op de Klos). Leo kwam in 8 beurten tot 63 caramboles. Eddy Berger noteerde in het moeilijkste kaderspel Neo kader 57/2 een gemiddelde van 32,50.

Druk programma
BDL werkt deze week drie wedstrijden af. Vrijdag 1 november as. staat de thuiswedstrijd  BDL / Verheggen Interieurs – VIOS / van Esch Biljarts (Mierlo-Hout) op het programma  Een dag later op zaterdag 2 november staat het team van BDL / Verheggen Interieurs in de KNBB Bekercompetitie voor de opdracht om de nederlaag van 6 – 3, opgelopen in de wedstrijd in Deventer, weg te werken. Deze wedstrijd tussen BDL / Verheggen Interieurs en Zandweerd begint om 13.00 uur bij café-zaal Centraal in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie