Skip to content

Gemeente Nederweert deelt weer kerstbomen uit

Redactie
30 oktober 2019 | 14:16

Advertentie

Wil je samen met jouw buurt een gezellige kerstactiviteit organiseren? Ook dit jaar kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis ‘buurtkerstboom‘ (+/- 4mtr). Het project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren.

Gezellige activiteit
Denk bijvoorbeeld aan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal, gezellig koffie drinken maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom. Uit voorgaande jaren blijkt dat er behoefte is aan een gezellig samenzijn tijdens de winterperiode. Er werden namelijk verschillende activiteiten georganiseerd in de kernen van de gemeente.

Aanmelden
Bedenk samen met jouw straat of buurt een activiteit en meld je vóór 6 december aan. In de aanmelding omschrijf je kort welke activiteit je wilt gaan uitvoeren in de buurt. De kerstboom moet in de aangemelde straat geplaatst worden, in overleg met de buurt en gemeente. De boom mag geen belemmering vormen voor de doorgang van het verkeer en de hulpdiensten.

Zelf verantwoordelijk
De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij De Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening. De uitgifte van de bomen zal bij het gemeentehuis gaan plaatsvinden. Heb je vragen rondom de actie? Neem gerust contact op met Joey (06-11249857).

Uitgifte kerstbomen
De inwoners die zich hebben aangemeld voor de Buurtkerstboom ontvangen t.z.t. een mail met daarin informatie rondom de uitgifte van de kerstbomen. De gemeente Nederweert hoopt dat je je meldt voor een gezellige buurtactiviteit. Dan zorgen zij voor de kerstboom.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie