Skip to content

45 Years of Rock in OJC De Comeet Someren

Redactie
25 oktober 2019 | 20:00

Advertentie

De band ‘HENK’ is ontstaan omdat Henk Maas met zijn neven Mario Maas en Erik (lab) Maas een concert op Eurosjopper Lierop wilde spelen onder de naam MAAS. Henk vroeg of Walter Wijnen mee wilde doen als drummer en ook de zanger van de Classic Rockshow en Santa Rosa werd er bij betrokken. Het zou eenmalig zijn, ze hebben dat gedaan en dat werd erg goed ontvangen maar toen is Henk Maas ziek geworden en gestorven. De overige muzikanten hebben toen besloten door te gaan als de band ‘HENK’.

HENK
Ze hebben zanger Berry Hendrix en toetsenist Arjan Bakkermans van de band Lock Nine erbij gevraagd en Peter Verberne een gitarist en ondertussen bandleider ook een vriend van de band kwam er ook bij en zo bestaan ze nu al een paar jaar. Zij gaan een mooi optreden geven op zaterdagavond. Precise Patchwork Band kan hier over meepraten. En daarom alle reden om er eens flink op los te knallen..

Commotie
Het is de organisatie niet ontgaan dat er wat commotie ontstaan is bij de vrienden/fans van de Precise Patchwork Band omtrent het optreden bij OJC De Comeet te Someren. In de wandelgangen wordt beweerd dat het een 45-jarig jubileumoptreden van de PPB gaat worden, net zoals vijf jaar geleden bij het 40-jarig bestaan in Nirwana Lierop. Dit is echter ten stelligste niet als zodanig het geval. De PPB bestaat weliswaar inmiddels 45 jaar en dat mag uiteraard vernoemd worden, maar het betreft hier gewoon ‘n reguliere avond met twee prachtige bandjes. Hopelijk is hiermee e.e.a. uit de wereld geholpen en hopen HENK en de PPB jullie op 2 november bij De Comeet te zien….en we zullen alles doen om deze avond tot een waar succes te maken en dat komt helemaal goed.

Het optreden is op zaterdag 2 november. De entree is gratis en de avond begint om 20:30 uur. Ben op tijd, want vol = vol.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie