Skip to content

Rabobank keert bedragen ‘ClubSupport actie’ uit aan Nederweerter verenigingen (Foto’s)

Redactie
21 oktober 2019 | 22:33

Advertentie

Maandagavond waren 114 Nederweerter verenigingen in gemeenschapshuis de Pinnenhof in Nederweert aanwezig voor de jaarlijkse uitreiking van de cheques van de Clubsupport actie van de Rabobank Weerterland & Cranendonck. Tijdens deze avond werden de bedragen bekend gemaakt aan de verenigingen. R.K.S.V. Merefeldia kreeg met 281 stemmen de meeste stemmen. Hiermee kregen ze van de Rabobank een bedrag van 1444,28 euro uitgereikt.

Twee bijzondere doelen
EHBO Nederweert kreeg een cheque van 1115,34 euro uitgereikt. Ook de kleinste vereniging van Nederweert werd naar voren gehaald. Stichting Geschiedschrijving Nederweert, zonder leden, kreeg van de bank een bedrag van 66,82 euro. Beide gebruiken het geld voor een doel dat de hele gemeenschap dient.

Sinterklaas intocht Nederweert & Budschop
Als laatste werd Ton van den Heurik naar voren gehaald. Niet als uitbater van de Pinnenhof maar in zijn rol als de goedheiligman. De Clubsupport actie doneert dit jaar een bedrag in natura aan een speciaal doel. Dit jaar ging het bedrag naar ‘Sinterklaasintocht Nederweert & Budschop‘. De Rabobank stelt aan de stichting een bedrag beschikbaar zodat sinterklaas ook dit jaar weer naar Nederweert kan komen.

Na het officieel gedeelte stonden medewerkers van de Rabobank klaar om aan alle verenigingen hun cheque uit te reiken. Het totale bedrag wat Rabobank Weerterland & Cranendonck dit jaar gaat schenken wordt later deze week bekend gemaakt.

Met Rabo ClubSupport viert de Rabobank samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daarom geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

ClubSupport
De actie maakt onderdeel uit van het thema ‘vitale leefomgeving’ van de maatschappelijke agenda van Rabobank. Naast dit thema investeert Rabobank in deze regio op de thema’s ‘Duurzame en gezonde voeding’, Financiële zelfredzaamheid en groei & innovatie in het bedrijfsleven. Welke acties en initiatieven er worden ontplooit en ondersteund bepaalt de coöperatieve bank in samenspraak met de ledenraad, 30 leden die periodiek met de bank van gedachten wisselt over het beleid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie