Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night (Foto’s)

Redactie
20 oktober 2019 | 1:11

Advertentie

De sporthal in Nederweert was vrijdag- en zaterdagavond een ware muziek tempel. Guulke’s Lakeside Music Night waren twee fantastische sfeervolle avonden waarin Nederweert liet zien dat ze heel veel muzikaal talent in huis heeft. Muziek van klassiek tot pop, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank waar Nederweert trots op mag zijn.

Pelikaan Trofee
Per avond hebben vier lokale ondernemers als echte Maestro’s de ‘baton’ overgenomen van dirigent Fer Koolen om het orkest in de juiste slag te dirigeren. Een drie koppige jury beoordeelde Maestro’s. Bart Smeets, werkzaam bij Meerderweert (op basisschool De Tweesprong en de Zonnehof) was de trotse winnaar van de Pelikaan Trofee. Op de tweede plaats eindigde Kitty Verspagen-Kessels en de derde plaats was voor Janneke Stienen.

Lakeside Music Night
De naam ‘Lakeside Music Night’ verwijst naar de historische benaming van Nederweert, Merefelt, wat vrij vertaald neer komt op ‘Lakeside’. Maar dat niet alleen, de naam straalt uit wat je kan verwachten. Waan je op een heerlijke lenteavond aan de oever van het meer met prachtige muziek waarbij je kan wegdromen, heerlijk kan meedeinen of volledig uit je dak kan gaan op swingende popnummers.

Lees ook

Foto’s

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie