Skip to content

Zo blij met mijn haarwerk!

Redactie
18 oktober 2019 | 15:00

Advertentie

Sinds een paar weken ben ik weer helemaal blij met mijn nieuwe Follea. Inmiddels draag ik al bijna 10 jaar de deelhaarwerken van Follea van écht Europees haar. Het geeft mij letterlijk kracht en zelfvertrouwen. Zonder haarwerk ben ik kwetsbaar, maar mét, voel ik mij een sterke vrouw! Letterlijk een powervrouw… Na de diagnose kanker en als gevolg van de chemokuren ben ik al mijn haren verloren. Kaal. Ziek. Miserabel. Dankzij Hannelore van KNIPART Haarwerken kon ik in de zware behandelperiode een comfortabel haarwerk dragen. Zo had ik een beetje mijn vrouwelijkheid terug. En ook daarna. Door de hormoonbehandeling die ik na de chemokuren onderging, kwam ik vervroegd in overgang. Helaas bleek de menopauze een blijvend, verdunnend effect op mijn haar hebben. Daar sta je dan. Midden in het leven. Met een gezin en een carrière. Het deelhaarwerk in een moderne opgeknipte boblijn, laat mijn ogen stralen en sta ik weer helemaal in mijn kracht!” ”Zo’n mooi resultaat, dat geeft mijn werk écht een boost! Als ‘Powervrouw 2019’ wil ik graag de bewustwording voor haar- en hoofdhuidproblematiek promoten, maar ook aandacht vragen voor de vrouwen die ik ontmoet in mijn salon. Zij zijn in mijn ogen, ook stuk-voor-stuk, powervrouwen…”, voegt Hannelore positief toe. ‘‘Ik ben zo geholpen met haar vakkundig advies. Blijvend haarverlies is al erg genoeg…

Haaruitval door Alopecia, chemokuren of medicijnen is een heftige ervaring. Hannelore Fiers van KNIPART Haarwerken beseft dat en met een gedegen kappersvakkennis van ruim 35 jaar én ANKO certificering, richt ze zich dan ook op het welzijn en uiterlijk van de vrouw. Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is in Nederland een taboeonderwerp. Vrouwen (en ook mannen) bij wie het haar gaat uitvallen, kunnen hierdoor te maken krijgen met psychische problemen. Veel mensen raken in een isolement. Zij durven niet over hun probleem te praten, terwijl er tegenwoordig oplossingen zijn voor haarverlies, die niet van echt te onderscheiden zijn. “In mijn salon neem ik alle tijd om een dame vakkundig te adviseren en een keuze te laten maken uit de uitgebreide collectie haarwerken en deelhaarwerken. Bovendien bied ik een onderscheidend totaalpakket voor alle budgetten (dus ook voor de wat kleinere portemonnee…); alles inclusief verzorging en het eventueel kleiner maken van een haarwerk. Daarnaast mag ze me altijd bellen! Mijn motto is niet voor niets ‘Aandacht voor haar’…’’, onderstreept Hannelore krachtig!

Privacy
Haarverlies is vooral bij vrouwen een groot taboe. Kaalheid of kale plekken geeft een vrouw een gevoel van gene, die haar ervan weerhoudt om hulp te zoeken. Vaak is men niet bekend met de mogelijkheden op het gebied van haarwerken. Niet alleen door het ongekende, maar ook verlegenheid en schroom spelen een rol. Mede om die redenen is het mogelijk om de salon van KNIPART Haarwerken in alle privacy te bezoeken, dat maakt een afspraak aanzienlijk laagdrempelig en geeft vertrouwen. Hannelore weet hoe belangrijk het voor een vrouw is om anoniem naar de salon te komen en dat haar persoonlijke aandacht helpt: “Een vrouw die haar haren verliest door chemokuren of medicijnen, Alopecia of andere problemen, wil niets liever dat ik het haarprobleem snel oplos & met behoud van eigen identiteit, zonder dat het zichtbaar is! Het is mooi om te zien, dat een vrouw zich dan weer op-en-top vrouw voelt.

‘Uitstapje’
Het onderhoud van de haarwerken en deelhaarwerken verzorg ik ook. Overigens wil ik benadrukken dat mijn aanpak een specialistische aanvulling is op de reguliere kapper. De dames die in mijn salon komen, raad ik altijd aan, weer terug te gaan naar hun eigen kapsalon.” KNIPART Haarwerken is dan ook dé plek voor haarwerken bij volledig haarverlies door chemokuren en deelhaarwerken voor gedeeltelijk haarverlies door medicijnen, Alopecia, menopauze en andere haarproblemen, maar ook voor specialistische hoofdhuidproblemen die vragen om verzorging met Mediceuticals. “De dames maken als het ware een ‘uitstapje’ naar mijn salon”, zegt Hannelore spontaan.

KNIPART Haarwerken is ANKO gecertificeerd en altijd bereikbaar. Het is mogelijk om 7 dagen per week, een afspraak te maken! Voor meer informatie ga naar de website, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op voor een afspraak.

Een warm welkom bij haarwerkspecialist Hannelore!

KNIPART haarwerken | Hannelore Fiers | Strateris 2 | 6031 PC Nederweert | 
M 06-57583970 | E info@KNIPART.nl | W www.KNIPART.nl

Tekst: Lemon Lifestyle | Lara Jonkers

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie