Skip to content

Ontmoet de zorg van Land van Horne

Redactie
18 oktober 2019 | 12:00

Advertentie

Werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe stap? Of overweeg je een carrièreswitch en ligt jouw hart bij werken met mensen? Kom dan naar de ontmoetingsavond van Land van Horne op woensdag 23 oktober in woonzorgcentrum St. Charles in Heythuysen. Een baan in de zorg bij Land van Horne biedt veel kansen, mede door de diverse doelgroepen en organisatiegrootte.

Tijdens de ontmoetingsavond kunnen bezoekers kennis maken met zorgprofessionals en zich laten informeren over de mogelijkheden van werken in de wijkzorg, somatiek, psychogeriatrie, hulp bij huishouding en individuele begeleiding. Of laat je informeren over de stage- en opleidingsmogelijkheden bij Land van Horne.

De ontmoetingsavond vindt plaats in de gasterij Karibu in woonzorgcentrum St. Charles op woensdag 23 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. Woonzorgcentrum St. Charles ligt aan Op De Bos 2 in Heythuysen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.500 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.

Laat je informeren via deze link.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie