Skip to content

Stap in de VacuStep, de vetverbrander voor Billen, Buik en Benen

Redactie
12 oktober 2019 | 13:42

Advertentie

Een veel gehoorde klacht van mensen die sporten om af te slanken, of een dieet volgen is: “Ik val overal af behalve op de plekken waar ik dit graag zou willen, namelijk bij de; billen, buik en benen“. Diplan Studio heeft de oplossing! De VacuStep.

Vacu Step
Door de combinatie van bewegen in een vacuümruimte zorgt de VacuStep voor een optimale doorbloeding van het weefsel bij billen, buik en benen. Het resultaat is dat je daar dan ook gaat afvallen. Het resultaat is doorgaans een maatje minder in 5 weken. Je zult verbaasd staan over de resultaten. De huid wordt weer gladder en egaler en de omvang bij billen, buik en benen vermindert zienderogen. VacuStep is ook de methode tegen hardnekkige cellulitis, je krijgt weer een perzikzachte en gladde huid.

Werking van de Vacu Step
Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte heb je direct een optimale doorbloeding op de vrouwelijk probleemgebieden waar normaal altijd een slechte doorbloeding is. Verder zorgt deze combinatie ervoor dat de hardnekkig vastzittende cellen zich gaan openen en dat het opgeslagen vet door het bloed wordt opgenomen en op andere plaatsen in het lichaam wordt verbrandt. Dit uniek snelle vetverbrandingsproces vindt alleen plaats doordat het lichaam zich beweegt in een vacuümruimte van de VacuStep. Door een normale training is dit effect niet of moeilijk te bereiken. Om een optimaal resultaat te halen ontvang je een trainingsplan in combinatie met een voedingsadvies. Centimeters vliegen eraf! Er worden prachtige resultaten behaald en 99  procent van de deelnemers is tevreden!

Proefles
Vraag gratis een proefles aan en profiteer gelijk van de aanbieding die Diplan Studio deze maand voor je heeft.  Niet onbelangrijk, VacuStep werkt helaas alleen bij vrouwen.

Voor meer informatie neem contact op met Diplan Studio | Kerkstraat 30,  6031 CH  Nederweert | Tel: 0495 – 631166 / diplanstudio@planet.nl / www.diplanstudio.nl.

Advertentie

5 Reacties

  1. Ik zou graag wetenschappelijke onderbouwing zien van dit gebeuren. Zou iemand kunnen linken naar research over dit vacuum verhaal? (Dus wetenschappelijk onderzoek, niet een forum oid) Bvd

    • Zullen we eens wedden dat die wetenschappelijk onderbouwing er niet is?
      Tot nu toe is gebleken dat er geen enkele onderbouwing is voor welke snelle afvalmethode dan ook.

    • Beweging en goed eten is genoeg (calorieen in en uit; als je meer energie verbruikt dan eet, zal het lichaam energie uit vet halen, en valt men af).

      Rare en dure apparaten zoals dit vacuum apparaat doen noppes extra. ALS men al afvalt zal dat komen door de beweging en het voedingsadvies.

      Toch hoop ik stiekem dat er ergens onderzoek naar is gedaan. Ik wacht een reactie van Diplan Studio af. Ze zullen vast niet zomaar dingen uit hun duim zuigen, toch?

    • (Laatste zin is sarcasme…!)

    • Als er toch een onderbouwing komt ben ik zeer benieuwd wat het verschil is tussen een man en een vrouw qua vetverbranding….? Waarom zou het op een man niet werken, en op een vrouw wel?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie