Skip to content

Politieonderzoek Liquidatie Dennis Struijk in Weert levert geen resultaat op

Redactie
9 oktober 2019 | 12:25

Advertentie

De politie heeft dinsdagmiddag met enkele duikers gezocht in een vijver aan De Vrouwehof in Weert naar mogelijke sporen of aanwijzingen in de moordzaak op Dennis Struijk. Woensdag maakte de politie bekend dat het onderzoek geen concreet resultaat heeft opgeleverd. Het onderzoek gaat onverminderd door.

Liquidatie Dennis Struijk
Dennis Struijk werd op donderdag 31 augustus 2017 kort voor half elf ’s-avonds in zijn auto doodgeschoten in de Johannes Klingenstraat in Best, nadat hij bij een kennis op bezoek was geweest. Uit bewakingsbeelden in de omgeving bleek dat er minimaal drie personen betrokken moeten zijn geweest bij de liquidatie. De aangehouden mannen worden verdacht direct betrokken te zijn geweest bij de dood van Struijk. Naar een derde verdachte is de politie nog op zoek. Kort na de moord werd een paar kilometer verderop in Son een brandende auto aangetroffen, waarvan al snel bleek dat dit de vluchtauto van de daders was geweest. Een tweede vluchtauto werd later in Weert terug gevonden.

Het onderzoeksteam dat de afgelopen twee jaar de moord op de destijds 35-jarige Dennis Struijk uit Eindhoven onderzoekt, hield afgelopen maandag een 28-jarige en een 31-jarige man in de regio Zaandam aan. Zij worden er van verdacht direct bij de liquidatie betrokken te zijn geweest

Meer aanhoudingen
Het onderzoek naar de moord op Dennis Struijk is er een van de lange adem. Ruim twee jaar heeft het geduurd om tot dit voorlopige resultaat te komen. Maar het onderzoek gaat ook nu onverminderd voort. We zijn in elk geval nog op zoek naar een derde verdachte, maar de politie sluit ook zeker niet uit dat er in de loop van de tijd meer mensen worden aangehouden die meer weten van deze zaak.

Opsporing Verzocht
Bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht werd er dinsdagavond ook aandacht besteedt aan het lopende onderzoek. Het item is hieronder terug te kijken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie