Skip to content

Merefeldia en Fysioactive slaan de handen ineen voor een nieuwe samenwerking

Redactie
4 oktober 2019 | 10:13

Advertentie

Merefeldia en Fysioactive zijn tot elkaar gekomen om hun intensieve en zeer prettige samenwerking met 2 jaar te verlengen. Merefeldia is zeer enthousiast dat door de jaren heen haar spelers van jong en oud altijd terecht kunnen bij Fysioactive. Sport zal altijd gepaard gaan met blessures en wij weten dat Fysioactive een zo optimale mogelijke ondersteuning, preventie, fysiofitness en behandeling aan zal bieden aan de spelers, om zo snel mogelijk weer terug te kunnen keren op het veld. Het zeer professionele team van FysioActive is regelmatig op de club en als een speler ergens mee zit of een blessure heeft; neem contact op met het team met in een allround fysiotherapiepraktijk met vele verschillende specialisaties die je kunnen helpen!

Fysioactive en RugSupport
Naast Fysioactive is RugSupport een belangrijke nieuwe onderneming van eigenaar Guido Lemmens en collega ondernemer Maikel Evers. Team Rugsupport is een multidisciplinair team aan professionals die samenwerken voor het beste resultaat. Rugsupport bestaat uit een team van (psychosomatische) fysiotherapeuten, manueel therapeuten MSc. en een psychosomatische ergotherapeut. Het team richt zich voornamelijk op patiënten met chronische klachten. Door de ervaring van het team en de directe samenwerking kunnen we het optimale behandeltraject bepalen. Er wordt niet alleen gekeken naar de directe pijnklacht, maar ook naar de persoon achter de klacht, zijn omgeving en zijn werk- en thuissituatie.

Merefeldia dankt Guido Lemmens en zijn team voor de nieuwe samenwerking!

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56

Advertentie