Skip to content

Dorpsdag in Ospel op zondag 6 oktober

Redactie
2 oktober 2019 | 20:00

Advertentie

Begin 2018 luidde het bestuur van de Haaze-hoof de noodklok: er moest wat gebeuren, anders zou de Haaze-hoof over een paar jaar niet meer bestaan. Na deze noodkreet deed de Ospelse gemeenschap waar het goed in is: het bestuur kreeg nieuwe leden, in Joey en Christianne Sonnemans-Steuten werden nieuwe beheerders gevonden en er stonden vrijwilligers op om een helpende hand toe te steken.

Ambitieus plan
Na een aantal brainstormsessies ontstond er een ambitieus plan: de Haaze-hoof moet opengemaakt worden, er moet een gezellige ruimte gecreëerd worden zodat het ook écht een huis van de gemeenschap wordt. Om dit alles te bekostigen is er natuurlijk veel geld nodig. Gelukkig kende de gemeente én de provincie een subsidie toe. Veel vrijwilligers steken een helpende hand toe tijdens de verbouwing maar dan is er nog een tekort.

Ospelse Dorpsdag
Daarom organiseert de werkgroep op zondag 6 oktober a.s. een Ospelse Dorpsdag. Op deze dag gebeurt er van alles in en rondom de Haaze-hoof. Er is een markt waar ondernemers, particulieren en verenigingen zich presenteren in de Haaze-hoof. Buiten staat de huifkar klaar om een ritje rond Ospel te maken, ook binnen is er vertier voor de kinderen. Ze houden een bakwedstrijd, je kan hier nog aan meedoen: ben je goed in het bakken van cakes, taarten, cup-cakes of iets anders lekkers, doe dan mee!

Veiling
Ze sluiten de dag af met een spectaculaire veiling. Voor deze veiling hebben heel veel ondernemers en particulieren allerlei zaken beschikbaar gesteld, dit varieert van waardebonnen, kledingpakketten, schoenen, boodschappenpakketten enz., het is te veel om op te noemen! Op de website www.haaze-hoof.nl staat de volledige lijst met kavels voor de veiling. De deskundige veiling meester gaat er hopelijk voor zorgen dat deze veiling veel geld oplevert.

Muziek
Ook is er muziek: Er zijn optredens van Slazh, Scary Kids, DJ Diego en ook het bekende duo “Toeval besteit neet” werkt mee. Kortom, het wordt een super gezellige dag! De dorpsdag begint om 11.00 uur en zal rond 17.00 uur afgesloten worden.

Wil je meer informatie over deelname of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carin Sieben, tel. Nr 06-10071171 of ccf.sieben@outlook.com. Tot zondag 6 oktober in het Haaze-hoof in Ospel? Dit mag je niet missen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie