Skip to content

Geslaagde picknick voor de gasten van De Zonnebloem afdeling Ospel

Redactie
22 september 2019 | 11:10

Advertentie

Op donderdag 19 september was het weer tijd voor de jaarlijkse picknick voor de gasten van De Zonnebloem, afdeling Ospel. Als locatie was gekozen voor “Vakantiehuis De Meule” in Ospeldijk.

Vakantiehuis De Meule
Annie Schreurs-Broens, eigenaar van de locatie, had samen met een aantal vrijwilligers een mooie high tea voorbereid voor de vele gasten, die veelal werden opgehaald en later weer thuisgebracht door de vrijwilligers. Een enkeling was zelf gekomen met de scootmobiel en sommige sportievelingen waren zelf op de fiets. De sfeer zat er meteen goed in getuige de uitlating van een vrouw van in de negentig. Een vrijwilliger zei bij aankomst “Ik heb mijn wagen volgeladen” en de kwieke tante zong verder “met oude wijven”. Het was niet aan haar en andere ingezetene te zien.

Peelcocktail
De gehele namiddag werd de muziek, slagers uit de jaren 60 en 70, verzorgt door een duo, genaamd “Peelcocktail” uit Heusden. Na een heet soepje vooraf kwamen alle zelf gemaakte hartige hapjes ter tafel, dit gevolgd door de zoete versnaperingen. Hierna was het tijd voor een fris toetje. De gehele middag was er geen tafel, waaraan niet gezellig werd gekeuveld en vooral gelachen.

Rond de klok van vijf uur was het tijd om huiswaarts te keren na eerst de gastvrouw en de vele vrijwilligers te hebben bedankt voor het gebodene. Ook de muzikanten werden blij verrast met een bloemetje en hun welverdiende financiële gage uiteraard. Het was wederom een geslaagde middag waarover ongetwijfeld nog langer wordt nagepraat.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ode aan de vrijwilligers en de organisatie is hier wel.op zijn plaats. Chapeau!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie