Skip to content

Informatieavond ‘Gezonde leefstijl bij kanker’

Redactie
21 september 2019 | 15:00

Advertentie

Wie de diagnose kanker heeft gekregen, doet er goed aan om aan een gezonde leefstijl te werken. Gezond eten, regelmatig leven en voldoende bewegen hebben positieve effecten op jouw gezondheid, herstel en de kwaliteit van leven. Benieuwd wat jij kunt veranderen aan jouw leefstijl om jouw herstel te bevorderen?

Op maandag 21 oktober a.s. organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst rond het thema ‘Gezonde leefstijl bij kanker’. De informatieavond vindt plaats tussen 19:00 en 21:00 uur in het restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5.

Tijdens deze informatieavond behandelen zorgverleners van verschillende disciplines de belangrijkste aspecten van een gezonde leefstijl bij kanker. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voeding
  • Sport & bewegen
  • Werk & vermoeidheid
  • Psychisch welzijn

Ook vertelt een patiënt over haar ervaringen en kun je kennis maken met het Toon Hermanshuis. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Heb je een vraag die je graag beantwoord zou willen hebben tijdens de bijeenkomst? Mail deze dan naar patienteninformatie@sjgweert.nl

De avond is bedoeld voor patiënten die in behandeling zijn of zijn geweest voor kanker. Ook voor de partners is de informatie interessant. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie