Skip to content

Tennissen bij T.C. Eynderveld

Redactie
17 september 2019 | 20:00

Advertentie

Heb je jezelf ooit afgevraagd of tennis iets voor jou is? Dan bieden ze bij T.C. Eynderveld in nederweert-Eind nu de mogelijkheid om daar achter te komen.

Kennismakingsavond
Op dinsdag 24 september kun je van 19.30 uur tot 21.30 uur op de banen van T.C. Eynderveld gratis kennismaken met deze geweldige sport voor jong en oud. 

Op dit moment hebben al een aantal mensen aangegeven van deze mogelijkheid gebruik te willen maken. Voor jou dus een ideale gelegenheid om hierbij aan te sluiten. Tennisrackets en ballen kunnen eventueel worden geleend. Voor tennisschoenen en sportieve kleding dient men zelf te zorgen.

Wil je op dinsdag 24 september gebruik maken van deze mogelijkheid, stuur dan even een mailtje naar inschrijving@tceynderveld.nl. Graag bij de aanmelding in deze email ook je naam, je adres, leeftijd, en geslacht vermelden.

Wie zich niet van te voren opgeeft, is op 24 september ook van harte welkom om te komen kijken en alsnog mee te doen. Kijk voor meer informatie over de vereniging op: www.tceynderveld.nl of neem even telefonisch contact op met een van de bestuursleden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie