Skip to content

Zanggroep Timeless viert 25-jarig jubileum

Redactie
13 september 2019 | 14:00

Advertentie

Zanggroep Timeless uit Someren-eind bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt gevierd!

Op 4 en 5 oktober geven de ca. 30 dames uit Someren-eind en omstreken een spetterend jubileumconcert. Kosten noch moeite worden gespaard om er een prachtige avond van te maken. ‘We zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen’ zegt de Nederweerter dirigent Henk Baetsen die de dames van Timeless al jaren onder z’n hoede heeft. ‘Het begint met de keuze van de nummers en het maken van de arrangementen en eindigt met de aankleding van de zaal. Aan alles is gedacht.‘  De jubileumcommissie heeft goed nagedacht over de muziekkeuze en de afwisseling die het programma moet bieden. Zo zijn er vijf solisten, allemaal mannen, uitgenodigd om een aantal nummers te komen zingen, waarbij de dames van Timeless het ‘koorwerk’ voor hun rekening zullen nemen. Peter Poell, Fer Koolen, Rob Wijnen, Jordy v/d Brug en Jean Stassen zullen Timeless komen aanvullen.

Het repertoire is heel divers. Van de DollyDots tot Queen en van Gers Pardoel tot Toto. Alles komt op deze gevarieerde avond voorbij. Timeless en de solisten zetten nu nog de laatste puntjes op de i om op 4 en 5 oktober alles uit de kast te halen.

Dat dit concept aanslaat bij het publiek is duidelijk, beide concerten zijn inmiddels uitverkocht. Wie geen kaarten heeft kunnen bemachtigen kan andere optredens bezoeken. Kijk voor de concertagenda op de Facebook pagina van zanggroep Timeless.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie