Skip to content

Nederweert voor het derde jaar gastheer van Americana Village

Redactie
10 september 2019 | 15:00

Advertentie

Op 14 en 15 september a.s. zal Americana Village voor het derde jaar in Nederweert neerstrijken. Op het ruim 35.000 m2 grote evenemententerrein is van alles te beleven. Muziek, sport, cultuur, educatie en kindervermaak, midden in het centrum van Nederweert.

Beleving en sfeer vinden wij zeer belangrijk en wij merken dat dit door deelnemers en bezoekers gewaardeerd wordt. Het Raadhuisplein zal ook dit jaar weer een behoorlijke gedaanteverwisseling ondergaan door het gebruik van decorstukken en tropische planten. Als we de Missisippi konden verleggen hadden we deze ook nog door Nederweert laten stromen”, laat Frank Leenen, voorzitter van Stichting Americana Village, weten met een knipoog.

Americana Village
Op zondag 15 september zal het centrum van Nederweert weer de locatie zijn van een grote expositie van Amerikaanse voertuigen. En diverser dan ooit, zijn deze voertuigen onder te verdelen in hotrods, ratrods, lowriders, pickups, vans, customcars, musclecars, oldtimers, campers en bikes. Deelnemers uit diverse Europese landen zullen dit jaar vertegenwoordigd zijn.

Main Square
Ook wordt je weer verwend met heerlijke authentieke Amerikaanse muziek onder het genot van een hapje en een drankje. Op het Main Square ( Raadhuisplein ) kun je ook genieten van diverse bands zoals The Polman Project ( Johnny Cash coverband ), Newbond ( Bluesrock ) en The Chevy’s, een zeskoppige Rock & Roll swingband uit België. Cigarbox Henri zal op Americana Village zijn diverse zelfgemaakte instrumenten exposeren.

Americana & Vintagemarkt
De grote Americana & Vintagemarkt zal dit jaar geplaatst worden rondom het Main Square waar je naar hartelust kunt zoeken naar curiosa of andere snuisterijen. Zelfs als je jouw woning nog moet inrichten is een bezoek aan deze markt zeker de moeite waard.

Ook de barbier / haarsnijder, stylisten en visagisten zullen niet ontbreken op Americana Village. Net zoals kunstenaars die hun creatieve hand voor zich laten spreken. Het aantal standhouders voor de Americana & Vintagemarkt is nog nooit zo divers en groot geweest dan dit jaar.

Kinderattracties
Natuurlijk hebben ze ook aan de kids gedacht. Diverse attracties staan verspreid over het evenemententerrein. Houdt er dus rekening mee dat een bezoekje wel eens een dag vullende vrijetijdsbesteding kan worden. Proef de Amerikaanse sfeer en bezoek op 15 september, Americana Village 2019

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie