Skip to content

Sport Nederweert brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Redactie
5 september 2019 | 17:00

Advertentie

Van 20 t/m 29 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week om in beweging te komen. Ook in Nederweert. Sport Nederweert organiseert samen met partners veel sport- en beweegactiviteiten. Ook Ben Bizzie is erbij. Hij zorgt voor extra sport- en beweegplezier. Beweeg je mee?

Activiteiten voor jong én oud
De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren super veel toffe activiteiten voor jong én oud. Zoals opa en oma gym en de Ben Bizzie Speurtocht. Ben Bizzie is het beweegmaatje van alle kinderen. Hij is tijdens het spelen in Nederweert letters kwijt geraakt. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen hem helpen om de letters terug te vinden. We organiseren de Ben Bizzie Speurtocht op drie plekken: Leveroy, Ospel en Nederweert”, aldus beweegcoach Manon. “Maar dat is nog niet alles. Want ook veel verenigingen organiseren een open training. Doe gratis mee en ontdek jouw talent! Ook helpen we scholen op weg om tijdens en na schooltijd kinderen in beweging te brengen”, vult beweegcoach Jordi aan.

Heel Nederweert trapt de Nationale Sportweek af
De Nationale Sportweek wordt afgetrapt met een warming up. Iedereen kan meedoen: jong, oud en mensen met een beperking. Dat laat beweegcoach Marloes zien: “Samen met twee meiden uit groep 7, een cliënt van PSW en een 100-jarige inwoner hebben we een video opgenomen. Die video wordt afgespeeld op alle basisscholen en bij de verzorgingshuizen. Zo trappen we in heel Nederweert op hetzelfde moment de Sportweek af!”

Op www.sportnederweert.nl vind je alle activiteiten van Sport Nederweert en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie