Skip to content

Werkgroep Haazehoof organiseert De Ospelse Dorpsdaäg

Redactie
3 september 2019 | 13:13

Advertentie

De werkgroep Haazehoof organiseert De Ospelse Dorpsdaäg op 6 oktober! Doe jij mee?

Vind jij ook dat gemeenschapshuis Haaze-Hoof moet voortbestaan? Wil je de handen er voor uit de mouwen steken? Of heb je er een donatie voor over? Help het bestuur van Haaze-Hoof dan uit de brand om er met hen een superlocatie van te maken, waar voorbijgangers met plezier een kopje koffie op het gezellige terras drinken en waar altijd iets te doen is in het horecagedeelte, de beugelbaan of in de verhuurbare ruimtes.

Haaze-Hoof moet een écht huis van de Ospelse gemeenschap worden. Daarom hebben zij het ambitieuze plan opgevat om het horeca gedeelte aan een grondige verbouwing te onderwerpen. Hiervoor is natuurlijk veel geld nodig.

Het horeca gedeelte wordt vanaf het einde van het jaar geëxploiteerd door Joey en Christianne Sonnemans-Steuten. Het café wordt uitgebreid met een grote terrasserre met schuifpui. Hierdoor breken ze de accommodatie letterlijk open en worden de gezellige activiteiten meer zichtbaar voor voorbijgangers. Je zou de indruk kunnen krijgen dat de financiële ondersteuning ten faveure is van de commerciële exploitant van het horeca gedeelte. Nee, dat hebben zij goed geregeld. Het doel van deze verbouwing is om van het gemeenschapshuis een écht huis van de Ospelse gemeenschap te maken. De horeca exploitanten dragen huur af aan het bestuur.

De Ospelse Dorpsdaäg

Een van de manieren om het doel te bereiken, is het organiseren van een Ospelse Dorpsdaäg op zondag 6 oktober a.s. Wat willen ze gaan doen? Ze willen alle ondernemers en verenigingen van Ospel en Nederweert uitnodigen om zich die dag van 11.00 tot 17.00 uur te presenteren in en rondom het Haazehoof. Je kunt een kraam huren voor € 25,00 en daar jouw waren en/of diensten verkopen of presenteren aan het publiek. Haaze-Hoof zorgt voor de muzikale omlijsting, vertier voor de kinderen, én er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Ze willen de dag afsluiten met een veiling van artikelen en/of diensten. Denk aan een gratis knip- en/of kleurbeurt voor jezelf of een was- en knipbeurt voor de hond, een toptekst voor startende ondernemers, een dag tuinonderhoud, een optreden van een band of orkest, een beugelclinic, golfen in de wei, een culinaire avond, een BBQ-pakket of een boodschappenpakket. Draag jij  Haaze-Hoof een warm hart toe? Doe dan een mooi aanbod dat een goede duit in het zakje doet voor een levensvatbaar Gemeenschapshuis Haaze-Hoof.

Ook wil de werkgroep een bak wedstrijd organiseren: “Heel Doospel baktj”. Bak je graag taarten, cakes, cupcakes of broden? Meld je dan aan! De finale zal plaatsvinden op de dorpsdag op 6 oktober a.s. Een deskundige jury zal hier de baksels beoordelen. Kortom, het wordt vast en zeker een super gezellige dag voor iedereen.

Aanmelden of meer informatie
Heb je interesse in deelname aan de dorpsdaäg? Meld je dan bij Carin Sieben, zij kan je hier alles over vertellen. Je kunt haar mailen: ccf.sieben@outlook.com of bellen 06-10071171.

Dus: draag jij het gemeenschapshuis een warm hart toe? Meld je dan aan!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie