Skip to content

Race-Xperience

Redactie
3 september 2019 | 15:00

Advertentie

De motor- en autosport heeft de afgelopen jaren aardig wat aan populariteit gewonnen. Ongetwijfeld heeft dit te maken met de successen van o.a Max Verstappen, Nick de Vries, Jeffrey Herlings en Rinus van Kalmthout oftewel Rinus VeeKay zoals ze hem in Amerika noemen. Maar dat er meer is dan Formule 1, Formule 2, MXGP of het IndyCar-light kampioenschap waar VeeKay momenteel de tweede plek op de ranglijst bezet. Denk bijvoorbeeld aan Oval Racing, Autocross, Autospeedway, Truck & Tractorpulling, Motorcross, Quadcross, Driftkarting, Motorracing, Hovercraft-racing, Dakar en zelfs Combine-racing.

De organisatie van Race-Xperience heeft dit jaar weer een hele fraaie verzameling aan motor- en autosport voertuigen bij elkaar weten te krijgen. Op 15 september a.s. zal voor de achtste keer een grote expositie plaatsvinden en voor de tweede keer in Budschop, Nederweert. In het onlangs aangelegde Kanaalpark de Heerlijkheid en op de St. Rochusstraat zijn tal van deelnemers bereidt om je te vertellen over hun passie. Het nieuwe podium bij het kanaal zal als terras verrijzen waar je kunt genieten van heerlijke speciaalbieren. Of je eet een hapje dat bereidt wordt op een V8 barbecue.

The Drone Racing Federation zal tijdens Race-Xperience een aantal bijzondere demonstraties geven in Kanaalpark de Heerlijkheid in Budschop. Zij geloven dat drone- racing dé nieuwe virtual gaming en E-motorsport van de toekomst wordt.

Bij Café de Schans zal op het podium Cherry Red voor je spelen terwijl je geniet van een drankje op het grote terras. Cherry Red speelt authentieke rockabilly en rock ‘n’ roll met blues en swing invloeden. Terwijl je op het terras zit kunnen de kinderen genieten van diverse attracties die daar geplaatst worden. Ben je een groot liefhebber van racen en heb je nog nooit in een Red Bull race-simulator gezeten en wil je de snelste tijd van de dag neerzetten, kom dan op zondag 15 september naar Nederweert. Race-Xperience is gratis te bezoeken en geopend van 10:00u tot 18:00u.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie