Skip to content

RKSVO wint gemeentebeker 2019 (Foto’s)

Redactie
30 augustus 2019 | 22:27

Voetbalclub RKSVO uit Ospel heeft de gemeentebeker van 2019 gewonnen. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Eindse Boys. Het team van RKSVO won met 5-0. De twee wedstrijd was tegen Merefeldia en werd gewonnen met 2-0.

Uitslag
RKSVO – Eindse Boys 5-0 | Merefeldia – SV Leveroy 4-0. In de tweede ronde was het RKSVO – Merefeldia 2-0 | Eindse Boys – SV Leveroy 2-0.

Gemeentebeker Dames Toernooi
Donderdagavond werd de allereerste editie van het ‘Gemeentebeker dames toernooi‘ gespeeld. Deze eerste editie werd gespeeld op de voetbalvelden van SV Leveroy in Leveroy. De dames van SV Leveroy wonnen de finale met 2-1 van de Eindse Boys.

Na de wedstrijd werd in de volledig gerenoveerde kantine van Merefeldia een fotowand onthuld. Op deze fotowand staan allemaal zwart/wit foto’s van vroeger, dus de moeite waard om eens te komen kijken.