Skip to content

Americana Village @ Night

Redactie
27 augustus 2019 | 19:00

Advertentie

Op 14 september a.s. mag Stichting Americana Village jou de tweede editie van Americana Village @ Night presenteren. Vanaf 18:00u vertrekt vanaf het Raadhuisplein, een hele colonne aan oud en nieuw kapitaal voor een tourrit door het Midden Limburgse waarbij drempels zoveel mogelijk vermeden worden. De Amerikaanse voertuigen zullen rond 19:00u weer arriveren op het Main Square waar de rest van de avond een muzikaal programma voor jou klaar staat.

Met een fantastische line-up zal Americana Village @ Night op zaterdag 14 september de aftrap zijn voor Americana Village 2019. Dit jaar staat Americana Village @ Night voornamelijk in het teken van de bluesmuziek. The Stoolgang zal het evenement openen met een variatie aan stijlen die door vele muziekliefhebbers als verfrissend wordt gezien.

Vervolgens zullen the Juke Joints het opgewarmde publiek in verdere vervoering brengen. Deze Nederbluestoppers hebben zich ontwikkeld van recht-toe-recht-aan rockers tot een club gestaalde veteranen die alle schakeringen van de blues tot in de finesses weten te beheersen.

Als afsluiting presenteren zij jou, met dank aan stichting Moulin Blues, The Dynamite Blues Band. Deze winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018, staat garant voor een explosieve mix van Blues, Rhythm & Blues, swing en rock’n’roll.

De gehele avond is óók Cigarbox Henri aanwezig. Op Americana Village zal hij diverse zelfgemaakte instrumenten exposeren. Tevens zal hij het publiek uitdagen om zelf eens een poging op de cigarbox gitaar te wagen.

Het Main Square zal ook dit jaar weer sfeervol worden ingericht met decorstukken en subtropische planten. Ook dit jaar zal de Americana bar vergezeld worden door diverse foodtrucks. De nieuwe coffeebar die de stichting gebouwd heeft zal op deze avond voor het eerst ingezet worden. Je bent natuurlijk van harte welkom op Americana Village @ Night. Entree is ook dit jaar helemaal gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie