Skip to content

Die Heise Bierfesten: Ontdek een uniek stukje Beieren in Brabant

Redactie
18 augustus 2019 | 18:00

Advertentie

Die Heise Bierfesten op 23, 24 en 25 augustus in Someren-Heide! Trek je lederhosen of Dirndl aan en ontdek een uniek stukje Beieren in Brabant. Met dit jaar BZB, George Baker, Lee Towers, The Originals, Jody Bernal, La Fuente und viele andere! Nieuw ditjaar is de ‘verrassingstent’: Die Heise Stube.

Vrijdag für jeden wat wils
De heren van BZB (Band Zonder Banaan) kondigen aan dat 2019 hun laatste concertjaar is. Met hits als Koning Pintenman, Echte Vrienden en de Bankzitter hebben zij 25 jaren lang elke feesttent op zijn kop gezet en in Die Heise Bier Fest Zelt zal dit niet anders zijn. Een unieke mogelijkheid voor alle fans om hun helden nog één keer live te zien!

Iemand die zeker niet stopt is George Baker. Deze held zit 50 jaar in het vak en geeft nog steeds vol gas. Wie kent zijn evergreens Una Paloma Blanca en Little Green bag niet? En is het niet van de radio, dan is het wel van de films of commercials waarin deze hits veelvuldig worden gebruikt. Ze sluiten de vrijdag af de populairste partyband van Nederland in 2018: The Originals. Deze band speelt alles op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Tussendoor zorgen Timmie Tirol en Immer Hansi voor Deutsche sferen in Die Heise Biefestzelt op de vrijdagavond.

Na het succes van de aflopen jaren keert op vrijdag en zaterdag ook het Heise Megapark terug in een geheel nieuw fris jasje. Met op vrijdagavond onder andere La Fuente, Darkraver en Bontgenoten Soundsystem en Golddiggers.

Die Heise Stube
Nieuw dit jaar is de ‘verrassingstent’: Die Heise Stube. In een gezellig en sfeervol tentje wordt alles op zijn kop gezet. Bij binnenkomst vliegt de confetti je om de oren en wordt er een kermis van C artiesten, foute schlagers, bingo’s, karaoke en andere hilarische dingen het podium op gesleurd. In Die Heise Stube staat je elk half uur een nieuwe verrassing te wachten. Wat er gebeuren gaat op het podium is dus totaal onduidelijk. Van Duitse Karaoke tot een jodelcontest en van een ‘circus half uurke’ tot Violent Disco:alles kan, als het maar gek genoeg is. Een ding is zeker: Jetzt geht’s Keihert!

Zaterdag Deutsche tag
Tradities zijn er om in ere te houden, de zaterdag blijft daarom de onvervalste Deutsche Tag. Ze starten met de schuttenspellen en Immer Hansi en Otto Wunderbar zorgen de hele tag voor de beste Deutsche muziek. Hoofdact in Die Heise Bierfestzelt is Immer gerade aus. Zij brengen een show vol herkenbare Duitse muziek, van gezellige Schlagers en Party-/Ballermann hits tot de bekende ballads en andere klassiekers. Ook geeft Dansgroep Kammerkätzen weer een spectaculaire danshow. In het Megapark treden onder andere Jody Bernal en Opgeblazen op.

Zondag Familie tag
Zondag is familietag. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Voor de allerkleinsten is er een speelweide en voor de wat oudere jeugd een rups, een VR Rollercoaster en een frisparty in het Megapark. Ook keert het kapellenfestival weer terug.

Het belooft één groot meezingfeest te worden in de festzelt met onze Freund Dennie Christian. Ook dit jaar zal hij weer een groot gedeelte van het middagprogramma voor zijn rekening nemen met zijn aanstekelijke enthousiasme. Dit jaar wordt Dennie vergezeld door levende legende Lee Towers. Deze held met zijn karakteristieke bril en gouden microfoon bewees onlangs nog met zijn deelname aan De beste zangers van Nederland dat hij nog lang niet toe is aan zijn pensioen. Verder zullen op zondag Der Kleino en band, Julia und die Heise Romeos, die Nünentaler Schürzenjäger, Immer Hansi en Otto Wunderbar optreden.

Openingstijden
vrijdag 17.00 uur – 01.00 uur (einde programma) Zaterdag 16.30 uur – 0.00 uur (einde programma) Zondag 12.00 uur – 23.00 uur (einde programma)

Kaartverkoop
Er zijn nog losse dagtickets te koop via www.dieheisebierfesten.nl voor € 20,- per stuk. Sind Sie dabei im Himmel der Hei?

Foto: Bram van Oosterhout

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie