Skip to content

Zanggroep Young Forever zingt bij De Pelen

Redactie
17 augustus 2019 | 9:00

Advertentie

Op zondag 25 augustus zingt Zanggroep Young Forever op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee optredens; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Het Buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig natuurgebied waar je, voor of na de voorstelling, heerlijk kunt wandelen.

Samen zingen houdt eeuwig jong!
Zanggroep Young Forever is een enthousiaste groep vrouwen en mannen uit Nederweert Eind die geniet van hun gezamenlijke passie: zingen! Dat doen ze al bijna vijfentwintig jaar en inmiddels hebben ze een breed repertoire van ontroerende ballads, swingende songs, kerstmuziek, pittige popnummers en sfeermuziek. Young Forever zingt in het Nederlands, Engelstalig en ook in het Limburgs dialect. Ze schrijven soms ook eigen teksten op bestaande melodieën. Regelmatig nemen ze deel aan concerten, uitwisselingen en enkele malen per jaar luisteren ze een dienst op in de kerk. Hun eerste CD werd in 2005 uitgegeven ter gelegenheid van het tienjarig jubileum. Bij gelegenheid van het vijftienjarig bestaan werd een CD opgenomen met kerstliederen, waarvan een aantal liedjes in het dialect. Young Forever staat onder leiding van dirigente Ilse Geelen en de muzikale begeleiding is in handen van toetsenist/accordeonist Nico Milczarek.

Het optreden vindt plaats in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Deelname is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie:www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Nog meer Peelpodium
In september is er nog meer muziek op het Peelpodium van De Pelen. Het programma: zondag 1 september: Singersong, vrijdag 6 september: Sakkerdju, zondag 8 september: 2 of Diamonds, Zondag 15 september: Jee & Vee, zondag 22 september: The Nag’s Head en zondag 29 september: gospelkoor Orinico.

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Voor of na afloop van de voorstelling kan je nog heerlijk struinen door de winkel van het Buitencentrum. Hier vind je boeken, Streekproducten en leuke souvenirs. Voor een hapje en een drankje kun je bij de Peelkiosk en in de Peelboerderij terecht. Het Buitencentrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie