Site pictogram Nederweert24

Reisadvies Nederweert
 | Een goed begin is het halve werk

In 2010 werd Reisadvies-Nederweert opgericht. Het is een uniek samenwerkingsverband tussen Groepspraktijk Huisartsen Nederweert, Huisartsenpraktijk Coolen & van Drongelen en Apotheek Nederweert in Nederweert. De artsen, apotheker en assistentes hebben hun interesse in reizen en gezondheid én hun deskundigheid en ervaring samengebracht tot een hoogwaardig adviescentrum.

Nieuwe website
Sinds een week is onze nieuwe website online. De vorige website was verouderd en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Onder deskundige begeleiding van Bonsai Media heeft de nieuwe website vorm gekregen. Naast de frisse uitstraling is de site tevens goed toegankelijk op een tablet/ smartphone en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

De site wordt iedere maand up-to-date gehouden en voorzien van de laatste informatie. Naast algemene adviezen over uw reisbestemming treft u ook informatie over reisziekten, tips en kosten van vaccinaties aan.

Hoe werken wij?
Om tot uw persoonlijk advies te komen, dient u het intakeformulier volledig in te vullen en aan ons te sturen. Het intakeformulier vindt u onder “Inenting aanvragen”. Gebruik dit formulier niet voor meerdere reizigers tegelijk, maar vul per persoon een apart formulier in.

Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak op een van de locaties van ons adviescentrum te maken. Denkt u aan de noodzakelijke benodigdheden: vaccinatieboekje (als u er al een heeft), uw reisprogramma en een evt. medicatielijst.

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen op onze website www.reisadvies-nederweert.nl . Want u weet, een goed begin is het halve werk!

Tot de volgende keer,

Jack JF Naus, apotheker Alphega apotheek Nederweert
Kerkstraat 42, 6031 CH Nederweert
T. 0495-632696,
E. info@apotheeknederweert.nl,
W. www.apotheeknederweert.nl

Op werkdagen van 08.30-18.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00-14.00 uur!
Bezoek ons ook op Facebook: www.facebook.com/apotheeknederweert

Mobiele versie afsluiten