Skip to content

Voorstellingen van ‘De Theaterkist’ in het Amfitheater

Redactie
21 juli 2019 | 12:00

Advertentie

Op zondag 4 en zondag 11 augustus kan je in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen genieten van de doldwaze avonturen van ‘De Theaterkist’. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. En natuurlijk kan je deze voorstelling mooi combineren met een wandeling of een Ontdektocht in De Groote Peel.

 Reis mee met de Theaterkist
August Greene is met zijn ‘Theaterkist’ een graag geziene gast op het Peelpodium De Pelen. Dit jaar brengt hij een nieuw verhaal! Deze voorstelling gaat niet over August Green zelf, maar over Tovenaar Februus Greene, de oudoom van August. Februus heeft een lange reis achter de rug. Hij is moe en daarom doet hij een dutje in de Theaterkist. Terwijl hij slaapt brengt de Theaterkist Februus naar een andere plek. Maar waarom? Dat doet de Theaterkist niet zomaar, daar zit een reden achter. Heeft het soms te maken met de magische steen die Februus vindt? Februus verzamelt op zijn verre reizen namelijk allemaal magische vondsten, die uiteindelijk een plekje in zijn Wonderlijke Rariteiten Kabinet krijgen. Spannend… Tijdens deze grappige kindertheatershow beleef je, samen met Tovenaar Februus, doldwaze avonturen! Tover en zing gezellig mee.

Er zijn op zondag 4 en zondag 11 augustus telkens 2 voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten € 2,50 per persoon (volwassenen en kinderen) en kun je online reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenkindertheater De voorstelling is het meest geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Ontdek De Groote Peel
Het Buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na de voorstelling kan je een mooie wandeling maken in dit prachtige natuurgebied. Voor gezinnen met kinderen zijn er Doe- en Ontdektochten te huur. Zo is er voor kleuters het ‘Kabouterpad’ en voor kinderen van 6 tot 11 jaar de ‘Peel Beleef-je-Buiten Tocht’. Met een opdrachtenboekje en een tasje vol materialen kan je de leukste opdrachtjes doen. Deelname kost € 5,- per kind, inclusief een leuke herinnering (ouders hoeven niet te betalen). Kijk voor meer informatie op:www.staatsbosbeheer.nl/depelen

 (Na)genieten in het Buitencentrum
In het Buitencentrum is een informatiebalie en winkel. Je kunt er terecht voor verschillende soorten nestkasten, natuurboeken, streekproducten en leuke natuurontdekspulletjes. Bij de inpandige horeca kan je genieten van een hapje en een drankje. Het Buitencentrum is door de week van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Voor meer informatie: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Foto: De Theaterkist

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie