Skip to content

Aanhangwagen voor scootmobiel

Redactie
19 juli 2019 | 17:00

Advertentie

Zomer periode staat synoniem voor vakantie periode. Een prachtige tijd om er samen op uit te trekken. Mensen die slecht ter been zijn en afhankelijk zijn van een scootmobiel ondervinden vaak de belemmering dat zij de scootmobiel niet mee kunnen nemen naar een bestemming die wat verder weg ligt. Zoals b.v. een dierentuin, pretpark of camping. Ook een fietstocht starten op een andere locatie dan het thuisadres kan dan een uitdaging worden.   

Aanhangwagen voor scootmobiel
Enige jaren geleden heeft de gemeente Nederweert een aanhangwagen gedoneerd aan Stichting Platform Gehandicapten Nederweert. Deze is te huur voor alle inwoners
 van de gemeente Nederweert voor het vervoer van de scootmobiel. Geheel gratis. Je betaalt alleen een kleine borg vooraf. Voor vragen over beschikbaarheid kun je terecht bij Johan Smeets. (06) 53 13 82 83. Er is ruim plek voor een scootmobiel en een fiets.

Dus wil je een dagje weg of een hele week en jouw scootmobiel moet mee. Bel met Johan Smeets van Stichting Platform Gehandicapten Nederweert. Reserveer tijdig. Zeker in de vakantie periode.      

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie