Skip to content

Na de zomervakantie starten met muziekles, geef je nu nog op!

Redactie
13 juli 2019 | 11:00

Advertentie

Wil jij na de zomervakantie starten met muziekles? Geef je dan op vóór 15 juli.

Starten met muziek
Starten met muziek (of Algemene Muzikale Vorming) is een les die georganiseerd wordt door Harmonie St. Joseph en Harmonie Pro Musica. Bij deze lessen maak je kennis met muziek. Je leert noten lezen, blokfluit spelen, samen muziek maken en maakt kennis met verschillende instrumenten.Hierna ben je klaar om een instrument te kiezen en kun je zo snel mogelijk samen muziek maken bij de Harmonie. De lessen zijn op donderdagavond van 19.00-19.30 uur, de locatie volgt nog. Kinderen die in schooljaar 2019/2020 in groep 4 (of hoger) zitten kunnen zich aanmelden.

Het lesgeld voor één schooljaar bedraagt 50 euro. De kinderen moeten beschikken over een blokfluit (géén plastic). Deze dient zelf aangeschaft te worden. Aanmelden kan via het formulier of per mail naar jeugd@harmonienederweert.nl

Muziekopleiding aan het RICK
Leerlingen die na de zomervakantie in groep 5 (of dit jaar de lessen Blaasmuziekwinkel hebben gevolgd in groep 3) of hoger zitten en al een instrument hebben gekozen, kunnen meteen starten met de muziekopleiding op een specifiek instrument. Deze muziekopleidingen worden verzorgd door het Regionaal Instituut voor Cultuur- en Kunsteducatie (Rick).

Het lesjaar aan de muziekschool loopt gelijk aan een schooljaar (september tot en met juli). De lessen van het Rick worden, afhankelijk van het gekozen instrument, op diverse locaties gegeven. Ook de lesdata worden door het Rick vastgesteld.

Instrumenten en lesboekjes worden verzorgd door de harmonie. Meer informatie hierover en de lesgelden zijn te vinden op www.harmonienederweert.nl onder het kopje ledeninfo – opleidingen. Aanmelden kan via het formulier of per mail naar jeugd@harmonienederweert.nl

Meespelen bij Harmonie St. Joseph
Speel je al een instrument en wil je samen muziek maken? Dan kun je je meteen aanmelden voor een van de drie onderdelen van de Harmonie. De jeugdharmonie o.l.v. Mieke Douven- Salemans repeteert op donderdag van 18.45 tot 19.45 uur. Over het algemeen kun je aansluiten na één jaar muziekschool. De harmonie o.l.v. Fer Koolen repeteert op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Hier mag je bij aansluiten als je tenminste een B-diploma hebt. De slagwerkgroep o.l.v. Patrick Vlassak repeteert op dinsdag van 19.15 tot 20.45 uur. Deze groep is speciaal bedoeld voor slagwerkers. Hier mag je bij aansluiten in overleg met Patrick (ook de docent op het RICK).

Alle repetities vinden plaats in het verenigingsgebouw van Willem Tell, Beatrixstraat 47a op Budschop. Leden in opleiding stromen automatisch door. Zij-instromers kunnen zich aanmelden via info@harmonienederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie