Skip to content

Zusjes van der Velden 2 en 8 op het Nederlands Kampioenschap Bmx te Erp

Redactie
8 juli 2019 | 10:25

Advertentie

Zondag 7 juli was het zover en mochten Isa en Noa van der Velden uit Ospel strijden om de titel op het Nederlands Kampioenschap Bmx te Erp.

Isa van der Velden
Isa van der Velden reed in de 3 manches overtuigend 1-1-1. Hiermee plaatste ze zich voor de halve finale waar ze haar grootste concurrente trof. Isa vocht van start tot finish en kwam als 1 ste over de streep. In de finale ging de start gelijk op en kon ze net niet een gaatje vinden om op kop te komen maar ruim voldoende om de 2e plek veilig te stellen. Als kers op de taart kreeg ze na afloop het shirt van Niek Kimmann waar hij Nederlands Kampioen in is geworden.

Noa van der Velden
Noa van der Velden 12 jaar mocht strijden tussen de meiden van 13/14 en dat deed ze. Het seizoen hard getraind om als doel de finale te mogen rijden op het NK en nu was het dan zover. De manches 2-3-3 gereden en geplaatst voor de halve finale waarin ze met een super actie in de laatste bocht naar plek 4 schoof welke ze vast kon houden tot de finish en recht gaf op de finale, Yes! In die finale knokte ze voor wat ze waard was en werd uiteindelijk 8 ste van Nederland!

Noa en Isa willen dan ook in het bijzonder trainer Robin de Pon bedanken voor de extra training, zus Kim, familie en clubgenoten van Lion Dor Valkenswaard voor het aanmoedigen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie