Skip to content

Kermis Leveroy | 7de editie Kermiskoers

Redactie
4 juli 2019 | 12:00

Advertentie

Traditiegetrouw zal de kermis in Leveroy worden geopend met de kermiskoers. Op zaterdag 13 juli zal om klokslag 17:00 uur het startschot worden gegeven voor de spectaculairste koers van de regio. De deelnemers zullen per fiets een parcours afleggen dat dwars door de Leveroyse café’s loopt. Daarnaast dienen ze diverse hindernissen te trotseren waaronder een brug met een hellingspercentage van maar liefst 31%.

Plezier en spektakel
Vanaf het podium dat gelegen is aan de terrassen van Café Zaal Wetemans en Café Oad Leivere, zullen Martijn Crins en Roel Marcus op geheel eigen wijze invulling geven aan het becommentariëren van de koers. De passages van de renners worden door hen vakkundig van humoristisch commentaar voorzien. Dit maakt het volgen van koers een fantastisch schouwspel om naar te kijken én te luisteren.

Algemeen Klassement
Nieuw dit jaar is het algemeen klassement, dat garant staat voor spanning en sensatie. Alle deelnemers aan de kermiskoers worden middels loting ingedeeld in een team. Het team dat het meeste aantal rondes rijdt, wint het algemeen klassement. De loting zal plaatsvinden op vrijdag 12 juli om 20:00 bij Café Oad Leivere

Prijzen
Na een koers van 1 uur + 1 ronde wint de renner die als eerste per fiets het plein betreedt via de deur van Café Zaal Wetemans. Deze renner wordt vereeuwigd met een portret aan de ‘Wall of Fame’ in Café Oad Leivere. Ook is er een prijs voor de beste vrouw van de wedstrijd, die de eervolle coupe de Foef mee naar huis mag nemen. Het team dat het meeste rondes rijdt wint het algemeen klassement.

Deelname
Iedereen die woonachtig is in Leveroy kan zich aanmelden voor de kermiskoers onder de volgende voorwaarden: + Geboren/opgegroeid/woonachtig in Leveroy + Minimale leeftijd van 16 jaar + Fietshelm verplicht + Deelname op eigen risico.

Wil jij de kermis met een sportieve uitdaging beginnen? Stuur een mail naar maurice_wetemans@msn.com

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie