Skip to content

Schrijf je nu in voor Global – Tour d’Oospel

Redactie
3 juli 2019 | 18:00

Advertentie

Heb jij zin in een sportieve uitdaging deze zomer? Schrijf je dan nu in voor de hardloop- of wieleronderdelen van Global – Tour d’Oospel. De races van 2018 komen terug in 2019 en er is een nieuw onderdeel: de E-Power Run. Inschrijven kan via www.tourdoospel.nl/inschrijven

Decathlon Dikke Banden Race
De Decathlon dikke banden race is de race voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, waaraan zij op hun eigen fiets mee kunnen doen.  Alle kinderen krijgen hierbij een helm van de organisatie. Er wordt gereden in 3 leeftijdscategorieën, en uiteraard krijgt iedereen een prijs!

ODK Ploegentijdrit
De Open Doospels Kampioenschappen zijn races voor de recreatieve fietser.  De ploegentijdrit gaat over 6 kilometer en wordt gereden door 3 tot 5 personen. Voor de uitslag telt de tijd van de derde renner.

ODK Knock-out
In het ODK Knock-out toernooi strijden teams van 3 tegen elkaar in knock-out heats. Na een race van 2 rondes gaat het team van de renner die als eerste de finish passeert door naar de volgende ronde. Een spectaculair onderdeel dus, wat erg veilig blijft voor de recreanten doordat er nooit veel renners gelijktijdig op het parcours zitten.

E-Power Run – 4 of 10 km
Global – Tour d’Oospel wil er ook zijn voor de  (recreatieve) hardlopers en komt daarom met de E-Power run. Bij deze run worden alle tijden met een chip opgenomen en kan iedereen zijn PR aanscherpen op de 4 of 10 kilometer. Wanneer je met 3 mensen inschrijft kun je ook meestrijden in het teamklassement waarbij de 3 tijden worden opgeteld.

Deelname aan de wieleronderdelen is gratis. Bij het hardlopen betaal je €5,- .

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie