Skip to content

De vakantie is in zicht!

Redactie
1 juli 2019 | 11:24

Advertentie

Het is weer zover, de zomervakantie komt eraan! Dit wil zeggen dat heel wat huisdieren oftewel mee gaan op vakantie oftewel naar het pension gaan. Hiervoor moeten natuurlijk de nodige voorzorgen getroffen worden en wil Lintjeshof jou hiermee helpen:

Vaccinaties
Elke hond die naar het pension gaat, is verplicht gevaccineerd te zijn tegen kennelhoest en elke hond of kat die naar het buitenland gaat, is verplicht gevaccineerd te zijn tegen rabiës. Daarom organiseren ze bij Lintjeshof Dierenartsen in de maanden juni en juli elke vrijdag (Nederweert) en zaterdag (BijSTOX, Roermond) speciale-vaccinatie dagen waarbij je kennelhoest aan €30 ipv. €53.50 en rabiës aan €45 ipv. €63.95 kan laten enten.

Vakantie check-up
Om helemaal zeker te zijn dat je huisdier in een goede gezondheid verkeert, bieden zij alle honden/katten die mee op vakantie gaan of naar het pension gaan een gratis vakantie check-up t.w.v. €37.25 aan!

Preventie tegen wormen, vlooien en teken
Tijdens de maanden juni en juli zijn de risico’s op besmetting met wormen, vlooien en teken extra groot en moeten we hier juist op inspelen. Dit geldt voor alle huisdieren, zowel degene die naar de kennel gaan, als mee op vakantie (binnen & buiten Nederland). Maar zeker de huisdieren die richting Zuid- en Oost-Europa gaan moeten de juiste producten krijgen die hen zoveel mogelijk beschermt tegen mogelijk ziektes zoals hartworm, Leishmania, Erhlichia, Babesia, ect… Als je deze maanden producten afneemt in het kader van de vakantie dan krijg je deze mee in een leuk vakantie pakket met de nodige informatiebrieven en leuke gadgets. Vraag hiernaar bij de balie.

Nuttige informatie over hond en/of kat die mee gaat op vakantie of naar kennel
Om helemaal up-to-date te zijn over de mogelijke risico’s en gevaren die er spelen op vakantie hebben zij een informatiebrief ontworpen waar je alles over de ziektes kan vinden. In de brief vind je ook een schema qua ontworming, ontvlooiing, ed… Daarnaast hebben ze ook nog handige checklists gemaakt voor alle huisdieren die meegaan op vakantie (binnen & buiten Nederland) en naar het pension. 
Via hun site kun je deze documenten gemakkelijk downloaden.

Voor meer informatie of een afspraak kan je altijd terecht bij hun in de praktijk aan de Pannenweg 200 in Nederweert. Of via het nummer: 0495461222

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie