Skip to content

Programma eerste Kiwanis DrakenbootFestival Weert

Redactie
25 juni 2019 | 9:00

Advertentie

De voorbereidingen van het Kiwanis DrakenbootFestival zijn in volle gang. Maar liefst 21 teams zullen gaan strijden om de eerste plaats tijdens spectaculaire drakenbootraces. Aansluitend is er een gezellige feestavond met een spetterend optreden van de band Guarantee.

PROGRAMMA 29 juni 2019

Festivalterrein open: 12.30 uur

Start Drakenbootrace: 14.00 uur 
Zuid-Willemsvaart aan de Werthaboulevard. Er zal over een afstand van 250 meter worden gevaren. Met drie boten naast elkaar zal er gestreden worden wie het eerste over de finishlijn vaart.

Finale Drakenbootrace: 20.00 uur
Prijsuitreiking door burgemeester Heijmans en wethouder Gabriëls:  20.15 uur. Een eerste, tweede en derde prijs voor de snelste drakenboten. De eerste prijs is een prachtige wisselbeker!  Daarnaast is er een originaliteitsprijs voor het team dat er het meest ludiek of het mooiste uitziet. Cheque overhandiging door Kiwanis Weert aan het goede doel Jeugd in Beweging: 20.30 uur.

Feestavond: vanaf 20.45u aan de Werthaboulevard 
Een spetterend optreden van de bekende band Guarantee. Voor iedereen is er swingende muziek onder het genot van hapjes en drankjes.

Deelnemende teams
Aan de start van de drakenbootraces verschijnen de volgende enthousiaste bedrijven- en vriendenteams, verenigingen en stichtingen uit Weert, Nederweert,  Brabant en België en zij zullen 29 juni gaan zorgen voor een groot drakenboot spektakel: de Ambulance Zorg Limburg Noord, Blankers Schoon, Bouwbedrijven Jongen, De Fietsende ondernemers, Dierenartspraktijk Ell, Herpertz Kraanverhuur, Huisartsenpraktijk Parkhof, Life Style Vitae leefstijlclub, Lobeco Fire + Security BV, Masters ZPC De Rog, Meerderweert, Morpak, Primal Performance, Rabobank Weerterland en Cranendonck,  Spectrum VVE Beheer BV, Stichting Chinezen Midden-Limburg, Rotary Weert Land van Horne, Team Liefje, Thorner Zeilclub, vriendenclub Weird Dragons en last but not least DHK een vriendengroep uit Brabant.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Winnaar van de Beaujean Awards 2024 komt uit Nederweert-Eind
Frank en Yvonne Janssen uit Nederweert-Eind
20 september 2024 | 13:00
Screenshot
Ervaar je klachten aan voeten?
20 september 2024 | 12:00
marly_brands
Profiteer van de kortingsactie
20 september 2024 | 11:00
Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00

Advertentie