Skip to content

Win een boerenlunch voor het hele gezin

Redactie
24 juni 2019 | 12:00

Advertentie

Boeren van Nederweert staan met een stand op de Zomerbraderie

Tijdens de zomer Braderie op 28 juni kun je bij de stand van Boeren van Nederweert  kennismaken met onze lokale agrariërs. Je kunt er terecht voor informatie en wordt getrakteerd op een heerlijk streekproduct uit eigen stal. Maar dat is niet alles. De agrariërs willen graag weten wat de inwoners van Nederweert van hen verwachten. Iedereen die bij de Boeren van Nederweert stand zijn of haar mening komt geven maakt kans op een boerenlunch voor het hele gezin bij ‘Ons Boerenerf’. 

Dus kom 28 juni met ons in gesprek bij de stand van Boeren van Nederweert en zorg dat je kans maakt. 

Wie zelf wil ervaren wat er achter de staldeur gebeurt, kan een maand later zelf een kijkje nemen. Ruim twintig ondernemers van de vereniging Boeren van Nederweert zetten op 21 juli de staldeur open. Pluimveehouders, akkerbouwers, rundvee- en varkenshouders ontvangen je deze ochtend thuis aan de keukentafel. Ze vertellen over de liefde voor hun vak. Hun inspanningen voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. De keuzes die ze maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. En over het belang van de agrarische sector in Nederweert als voedselproducent en banenmotor.

Om elke bezoeker de persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij verdient, geldt er net als vorig jaar een inschrijving voor de Boeren van Nederweert Dag. Via de website www.boerenvannederweert.nl kun je je aanmelden voor een bezoek aan een van de deelnemende bedrijven. Per bedrijf kun je zien voor hoeveel bezoekers er die ochtend/ middag ruimte is. Wees er dus snel bij!  

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie