Skip to content

De jaarlijkse zomerbraderie laat jong en oud genieten

Redactie
15 juni 2019 | 9:00

Advertentie

Op vrijdag 28 juni van 14.00-21.00 uur vindt in Nederweert de jaarlijkse zomerbraderie plaats, georganiseerd door OVN in samenwerking met organisatiebureau Eeri.

De winkels en horecagelegenheden zijn deze dag gewoon open en worden aangevuld met een grote variëteit aan stands waar ondernemers en organisaties van binnen en buiten Nederweert hun producten en diensten aanbieden. 

Voor de jeugd zijn er allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder drie schminkstations en door het organisatiebureau verzorgde attracties op een aantal plekken langs de Brugstraat, Kerkstraat en Lindanusstraat, met een bijzonder hoogtepunt op het Lambertushof! 

De ondernemers in de Lindanusstraat, die voor deze gelegenheid is omgedoopt tot het ‘kinderstraatje’, vullen het thema van dit jaar, ‘Schip Ahoy’, op een creatieve manier in met diverse muziek-, dans- en kinderactiviteiten. Hier laten onder andere enkele jonge dansers van Dansrijck een voorproefje zien van hun nieuwe eindshow, Cruisin’.

Ook elders komt het thema terug, bijvoorbeeld in de kleding van de Dixie Paraders, die hun vrolijke dixielandmuziek tussen 16.00 en 20.00 uur op de braderie en het horecaplein laten horen. En er zijn nog meer plekken waar men van livemuziek kan genieten. Bij Wups Pub is ook dit jaar het shantykoor “Aan Paol 60” weer te beluisteren.  Het orkest Cheers speelt op hun ‘vertrouwde’ stekje vlakbij de apotheek en in de Brugstraat laat DJ Cas het publiek swingen. Vanaf 21.00, na sluiting van de winkels en de braderie, zet Velvet Rose de feestvreugde voort op het Horecaplein.

De ondernemers van de Brugstraat en Geenestraat hebben gezamenlijk een pakket met artikelen samengesteld dat men kan winnen door de totale prijs ervan zo nauwkeurig mogelijk te schatten.  Ook in de Kerkstraat is er door de ondernemers een pakket samengesteld, met de uitdaging om de totaalprijs te raden. En bij ijssalon Florence staat ter gelegenheid van het 35-jarige jubileum een fotohokje. Wie maakt de leukste foto met de creatiefste ijstouch en wint 35 ijsmuntjes?

Nieuw dit jaar is het Nederweert-Eindplein. Hier presenteren D’Indsje ondernemers als Ons Boerenerf, Heijnen Decor Lijstenmakerij en Schilderijen, Green2Go Electric Mobility, Cafetaria & Catering d’Indj Bi-j Angelien zich gezamenlijk.

Dus noteer in uw agenda: Zomerbraderie Nederweert, vrijdag 28 juni van 14.00 tot 21.00 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie