Skip to content

Jongens t/m 14 jaar van NTC’72 ongeslagen kampioen in voorjaarscompetitie

Redactie
7 juni 2019 | 19:00

Advertentie

Wat was het warm, maar wat hadden de jongens zin in deze zevende en laatste competitiewedstrijd in de tweede klasse. Nog één punt en hun eerste kampioenschap zou een feit zijn. De weg hiernaartoe begon begin april. De eerste wedstrijd werd met 6-0 gewonnen. Dit was een heerlijk begin, want vorig jaar hadden ze in de voor- en nacompetitie, bij elkaar opgeteld, nog niet zoveel gewonnen en nu lukte dat in één wedstrijd.

Op weg naar de tweede wedstrijd vielen de woorden ‘kampioen worden’ al. Het leek een beetje vroeg, maar week na week wisten ze van hun tegenstanders te winnen. Helaas kon Merijn na één wedstrijd door een blessure niet meer spelen, heel jammer, maar gelukkig wilden de andere dit opvangen. Eén keer heeft Thijs ingevallen. Superfijn! Opvallend was dat de jongens positief en rustig bleven, hetgeen van de tegenstanders niet altijd gezegd kon worden. Zo ook deze laatste wedstrijd.

De traininer was op tijd aanwezig om een tactische opstelling te maken en zeer geconcentreerd werd het eerste punt al snel binnen gehaald. De andere gingen, ondanks dat het kampioenschap al binnen was door om ook hun wedstrijden te winnen. Dat was niet makkelijk in de hete zon, maar na een 4-2 overwinning kunnen ze zeggen dat ze ongeslagen kampioen zijn. Een topteam dat dit kampioenschap dik verdiend heeft. ”Merijn, Mirko, Rens, Ties, Tijn en Tren: Gefeliciteerd namens de jeugdcommissie van NTC’72 !

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie