Skip to content

Roel Hermans van Piet van Jacques van Cilia’s Pierke

Redactie
5 juni 2019 | 14:44

Advertentie

Zoals gebruikelijk in Ospel heeft Roel Hermans, van zijn gelijknamige administratiekantoor in Nederweert, een bijnaam, te weten Roel van Piet van Jacques van Cilia’s Pierke. Zo zijn er veel die bekend zijn onder hun bijnaam maar waarvan niemand weet wat de echte naam is. Bijvoorbeeld de fabelfiguur Slumke.

Nederweertenaren staan bekend als Pinmaekers, vanwege het verhaal van Slumke de turfsteker die de kalender bedacht door elke dag een houten pin in een turf te steken. Bij de zevende pin wist hij dat het zondag was en tijd om naar de kerk te gaan. Vandaar de bijnaam Pinmaekers voor Nederweertenaren.

Zo vooruitstrevend als de uitvinding van Slumke was, zo vooruitstrevend is Roel Hermans van AKRH. Hij is geen accountant, hij ziet zichzelf veel meer als ondernemer. Als hij een kans of ontwikkeling ziet dan gaat hij ervoor. Zijn klanten zijn verspreid over heel Nederland. Dit komt onder andere door digitalisering; één van zijn speerpunten. Bij AKRH is er meer aandacht voor de klant en zijn ondernemersvragen en daarmee krijgt de ondernemer plezier en vrijheid in het ondernemen!

Exact Cloud Award
Mede door de innovatieve manier waarop Roel Hermans Administratiekantoor werkt is men genomineerd voor de Exact Cloud Award. De prijs voor het meest innovatieve accountancy- en administratiekantoren van Nederland. Helpen jullie om de Award naar Nederweert te halen? En wil je kans maken op een ontspanningsmassage van Flowtime (ze verloten 3 cadeaubonnen voor een massage van 45 minuten)?

Stemmen
Breng dan hier je stem uit. Let op: nadat je hier hebt gestemd, ontvang je een email om je stem te bevestigen. Door op de link in die email te klikken, maak je je stem geldig. Stuur vervolgens een email met je gegevens en dat je je stem hebt uitgebracht naar info@akroelhermans.nl.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie