Skip to content

Geslaagde zonovergoten Wertha Rally

Redactie
3 juni 2019 | 18:00

Advertentie

De derde Wertha Rally werd zondag 2 juni onder tropische temperaturen gereden. Het deelnemersveld bestond wederom uit vele prachtig gerestaureerde oldtimers en moderne cabrio’s en bolides. Het evenement bracht uiteindelijk €5000 op voor het goede doel. Het bedrag wordt door de Lions Club Weert in zijn geheel besteed aan het organiseren van de jaarlijkse ouderendag in Oktober. Voor de 23e keer ontvangt LCW dan ± 100 ouderen uit de regio die dan een compleet verzorgde middag krijgen aangeboden met o.a. kienen voor prijzen, koffie / gebak / diner omlijst door een muzikaal optreden.

De Lions Club Weert had samen met de organisatie van de Horneland Rally wederom twee uitdagende ritten ontworpen voor de Tourklasse en voor de Sportklasse. De Wertha rally startte en finishte ook dit jaar weer op Golf & Country Crossmoor. De route voerde langs mooie en pittoreske plaatsen in België en Nederland, waarbij o.a. Grathem, Thorn en Maaseik werden aangedaan. De rally kende een pauzemoment dat dit jaar lag bij “De Sjeiven Dörpel” in Maaseik. Hier was tevens “tijdscontrole 4 – in” en tijdscontrole 5 – uit”.

Ondanks de warmte waren alle deelnemers aan dit evenement erg positief gestemd na afloop. De Tourklasse werd gewonnen door de equipe R.Broekman / D.de Koning en bij de Sportklasse ging de winst naar het team J.Heltzel / D.Dormans. Verder werden ook prijzen uitgedeeld voor de mooist gerestaureerde oldtimer en de mooist geklede equipe.

De Lions Club Weert is trots op het mooie resultaat van deze dag. Ze wil dan ook graag hoofdsponsor Verheggen Interieurs en alle andere sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Uiteraard gaat ook grote dank uit naar alle deelnemende equipes en het team van de Horneland Rally. Begin volgend jaar zal de datum bekend worden gemaakt van de 4e Wertha Rally 2020.

Over Lions Club Weert
De Lions Club Weert werd opgericht op 29 november 1968 en is hiermee de oudste Lions Club van Weert. Momenteel telt de Lions Club Weert 31 leden die 2x per maand bij elkaar komen. Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar. De leden werken op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International – opgericht in Chicago, 1917 en ’s-werelds grootste serviceorganisatie – ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld. Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan de dienstverlening. Lionsclubs handelen onder het motto: klaar staan voor elkaar en de medemens die het nodig heeft. WE SERVE!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie