Skip to content

Bospop stopt met losse dagtickets voor de zondag

Redactie
28 mei 2019 | 13:14

Advertentie

De verkoop van losse dagtickets voor de laatste Bospop dag, op zondag 14 juli, is vandaag beëindigd. Er kunnen nu uitsluitend nog een beperkt aantal weekend- en driedagen tickets gekocht worden voor wie ook de zondag niet wil missen. Op zondag staan o.a. Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level 42 en de vele andere topbands geprogrammeerd.

Kaarten Bospop 2019
Losse dagtickets voor de vrijdag en zaterdag zijn er momenteel nog voldoende. Wil je er op zondag bij zijn, overweeg dan een 2 of 3-dagen kaart te kopen voor een meerdaags Bospop feestje.

Festival
Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering. Op de vrijdag is o.a. Snow Patrol, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates, Flogging Molly, John Butler Trio, Living Colour, Kovacs, Cordovas, Jimmy Barnes en The Magpie Salute op het affiche.

Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling en de kampeermogelijkheden.

Lees meer over Bospop 2019 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie