Skip to content

Presentatie clubtenue en jubileumrit TWC Weert

Redactie
26 mei 2019 | 16:27

Advertentie

Vandaag hebben de leden van  Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) hun nieuw wielertenue gepresenteerd aan het publiek en de pers bij Hoeve Lieshout te Weert.

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum op 11 juni as heeft TWC Weert de kledingcommissie opdracht gegeven een nieuw, modern wielertenue te ontwerpen. Dit is geen gemakkelijke opdracht als je bijna 100 leden tevreden wil stellen. De commissie is er in geslaagd om een eigentijds en modern wielershirt te ontwerpen. Nadat de voorzitter van TWC Weert de kledingcommissie heeft bedankt voor zijn uitstekende werk werden de shirtsponsoren Maarse Hoveniers en Het Energiebureau in het zonnetje gezet en kregen ze een mock up van het tenue aangeboden.

Tessa Geelen
Wethouder Sport Tessa Geelen was speciaal vroeg opgestaan om de leden van TWC Weert toe te spreken. De wethouder had veel waardering voor TWC Weert en haar leden omdat TWC Weert haar doelstelling om het fietsen in zijn algemeenheid te stimuleren in Weert erg goed uitdraagt. Dit doet TWC Weert o.a. door het organiseren van de fietstocht Bloem van Weert, inmiddels een begrip in Weert, de Land van Horne MTB Toertocht, wielerclinics en de bijdrage aan de Boels Ladies Tour. Onder andere door deze activiteiten heeft TWC Weert de laatste 10 jaar een sterke groei in leden gekend. Van een kleine vereniging van 25 leden gegroeid naar volwassen vereniging van 98 actieve leden nu. Na deze mooie woorden werd Huub van Kimmenade door de wethouder gehuldigd ivm zijn 40 jarige jubileum als lid van TWC Weert (voorheen TWC Leuken). Huub is het enige lid dat vanaf dag één bij de vereniging betrokken is. Huub is niet alleen een actief fietser maar zet zich ook volledig in voor alle neven activiteiten  van TWC Weert. Huub houdt er niet zo van in de publiciteit te staan maar vandaag was hij het middelpunt. Van Wethouder Tessa Geelen ontving hij een gepersonaliseerde uitvoering van het nieuwe wielershirt.

Na de huldiging was er het moment voor de groepsfoto en werd er een promotierit door de binnenstad gereden om vervolgens in vier groepen het “rondje Huub” van 40 km te rijden. Na de rit was er tijd voor koffie met vlaai en een drankje bij Hoeve Lieshout, tevens konden de leden alle wielertenue’s waarin de vereniging gedurende het 40 jarig bestaan heeft gereden inclusief de hierbij behorende groepsfoto’s bewonderen.

Op 6 juli vieren de leden van TWC Weert en hun partners het 40 jarige jubileum tijdens een groots clubfeest met een walking dinner en muziek van de MLC Band.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie