Skip to content

Eindse Boys blikt trots en tevreden terug op jubileumfeest

Redactie
17 mei 2019 | 15:00

Advertentie


Onder het motto ‘Bij Eindse Boys doen we het samen’ werd er een fantastisch jubileumfeest neergezet. Donderdagavond was de aftrap met de sponsoravond waarbij gastsprekers Isitan Gün, Ivo Pfennings (beiden Fortuna Sittard), directeur Marco Bogers van VVV Venlo en PSV-legende Luc Nilis aanwezig waren. De sponsoren werden zeer terecht getrakteerd op een prachtige avond.

Op vrijdag vond de receptie plaats. Eindse Boys leden, dorpsbewoners maar ook diverse verenigingen uit de regio en tal van voormalig trainers wisten de weg naar de feesttent te vinden. Wat volgde was een gezellige feestavond waarbij The Deejays voor de juiste klanken wisten te zorgen.

Zaterdag was dé dag waar de regio al zolang naar uit had gekeken. Terwijl jeugd(leden) van Eindse Boys genoten van diverse voetbalactiviteiten werd er in de feesttent hard gewerkt om alles gereed te krijgen voor het avondprogramma. Rowwen Hèze wist met zowel nieuwe als oude nummers een fantastisch concert neer te zetten. De al wekenlang uitverkochte feesttent werd een hossende massa wat resulteerde in een geweldige happening. De avond verliep zonder wanklank en de bezoekers gingen tevreden huiswaarts.

Op zondag om 12.00 uur stond alles gereed voor de brunch en de gasten stroomden alweer binnen. Niemand kon meer zien dat de vorige bezoekers van dezelfde tent 12 uur eerder nog volledig uit hun dak gingen en het bier door de lucht vloog. Na de gezellige en lekkere brunch ging ‘Sonntag im Süden’ mit Woenderbaar van start. Daar waar veel mensen van de Duitse stimmung genoten zorgden diverse animatie voor lachende kindergezichtjes.

Het jubileum was niet mogelijk geweest zonder de goede organisatie van de jubileumcommissie, de geweldige inzet van alle vrijwilligers, de steun van sponsoren en de komst van alle bezoekers. Eindse Boys bedankt iedereen die bij het jubileum betrokken is geweest.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie