Skip to content

Jeroen Lenaers in Nederweert op weg naar Europa

Redactie
14 mei 2019 | 9:13

Advertentie

Hoe kun je in gesprek gaan met betrokken Limburgers, terwijl je sportief bezig bent? Onder het motto ‘Fiets Jeroen Europa in’ maakt Jeroen Lenaers, nummer 2 op de CDA-lijst voor de Europese verkiezingen, een tocht van meer dan 350 kilometer per fiets, van Noord- naar Zuid-Limburg. Maar niet zomaar een fiets! Op een unieke 7-persoonsfiets gaat Jeroen met zoveel mogelijk Limburgers in gesprek over belangrijke lokale én Europese thema’s.

Afgelopen maandag was Jeroen in de gemeenten Nederweert. Hij vertrok vanaf het thuisadres van Eric van der Putten, raadslid CDA Nederweert, aan Roeven in Nederweert.

Jeroen had er zin in: “Ik hoor graag van de mensen welke onderwerpen momenteel spelen in de gemeente. En met de Europese verkiezingen in het vooruitzicht ga ik uiteraard ook graag met hen over Europa in gesprek. Bovendien is alle fietshulp natuurlijk welkom om deze etappe van 30 kilometer tot een goed einde te brengen.

Stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen
Op donderdag 23 mei zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Door te stemmen, kies je jouw eigen vertegenwoordigers die vervolgens jouw stem kunnen laten horen. Zo heb je invloed op wie het Europees Parlement gaan besturen. Als je zelf niet naar de stembus kunt, mag je via een volmacht iemand anders machtigen. Wil je in een andere gemeente gaan stemmen, dan kun je een kiezerspas aanvragen.

Voor meer informatie over de gehele tour, zie www.fietsjeroeneuropain.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie