Skip to content

Optreden Shantygroep Aan Paol 60 en Gospelkoor Orinoco

Redactie
9 mei 2019 | 9:00

Advertentie

Op dinsdagavond 14 mei zal Shantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert samen met gospelkoor Orinoco uit Someren-Eind een optreden verzorgen in Domus Bona Ventura, Kapelaniestraat in Nederweert.

Shantygroep Aan Paol 60 ontstond ruim 15 jaar geleden. Het is een groep van ongeveer 40 mannelijke zangers in de leeftijd van 55 tot 84 jaar. Ze treden op met eigen muzikale begeleiding waaronder de enige dame in het gezelschap. Ze zingen zeemansliederen die verhalen over de zee de zeevaart of het ruige leven aan boord van de zeilschepen.

Gospelkoor Orinoco bestaat dit jaar 20 jaar en de optredens zijn zeer divers. Tijdens een optreden draagt het gehele koor lange zwarte jurken met gekleurde sjaals erover heen en beweegt en klapt het op de voor de gospelmuziek zo karakteristieke wijze mee op het ritme van de muziek.

Het belooft een gezellige avond te worden vol muziek van lekkere meezingers tot mooie luisterliedjes en swingende gospelliederen. Aanvang: 19.30 uur.

De Shantygroep is nog op zoek naar een aantal muzikanten die het combo komen versterken, met name een toetsenist of een accordeonist. Heb je interesse kom dan eens langs op de dinsdagavond tijdens één van de repetitieavonden in de Wups Pub in Nederweert

www.aanpaol60.nl

Advertentie

2 Reacties

  1. Is de muziek avond op 14 mei bij Domus Bona Ventura voor iedereen toegankelijk of alleen voor de mensen die daar wonen?

    • De avond is voor iedereen toegankelijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie