Skip to content

CITAVERDE college bank

Redactie
9 mei 2019 | 15:00

Advertentie

Mavo in het GroenSpeciaal voor de bedrijfsrelaties en oud-studenten organiseert CITAVERDE College dit jaar een reeks van interessante bijeenkomsten. Als groene onderwijsorganisatie hebben zij kennisontwikkeling en het delen van ervaringen met de mensen uit ons werkveld hoog in het vaandel staan. Waarom zouden wij dit niet met elkaar combineren? Kom terug de schoolbanken in!

Presentatie Robotica door Mike van Rijswijk
Mike van Rijswijk begon zijn carrière op 23-jarige leeftijd als ondernemer in een tijdperk waar internet zijn tweede evolutie doormaakte. Al op jonge leeftijd had hij een neus voor innovatie. Mike van Rijswijk laat je kennismaken met de nieuwste digitale ontwikkelingen en wat dit voor onze samenleving kan betekenen. Met name de robot maakt een stormachtige ontwikkeling door en is actief in huiskamers, bedrijven, zorginstellingen en klaslokalen. Robots nemen steeds menselijkere vormen aan en leren emoties herkennen. Ze begeleiden ouderen en worden ingezet tegen eenzaamheid. Er is zelfs een robot die aan stervensbegeleiding doet. Hoe lang duurt het voordat de robot volledig autonoom is? NAO en Pepper zijn mooie voorbeelden van wat robotica nu kan, maar de toekomst gaat veel verder en is dichterbij dan u denkt. Wat betekenen de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van robotica voor ethiek? Wat betekent de robot voor de werkgelegenheid? Denk hierbij aan de robot die sneller en beter muren kan metselen dan de mens. Mike van Rijswijk neemt ons mee in de fascinerende wereld van robotica.

Klankbordgroep
Tijdens deze bijeenkomst maken zij ook de start met de opzet van een klankbordgroep. Voor welke uitdagingen staan we samen? Hoe laten we het onderwijs en het bedrijfsleven beter op elkaar aansluiten? Voor antwoorden op deze vragen hebben ze de kennis uit het bedrijfsleven hard nodig. Heb je interesse om deel te nemen aan deze groep? Neem dan jouw visitekaartje mee en laat jouw gegevens bij ze achter.

Programma

  • 17.00-17.30 uur; ontvangst
  • 17.30-17.45 uur; opening door Eric Bouwman, locatiedirecteur
  • 17.45-19.00 uur; presentatie Mike van Rijswijk
  • 19.00-21.00 uur; hapje en drankje

Kom jij ook?

Je bent van harte welkom en kunt zich, kosteloos, aanmelden via www.citaverde.nl/collegebank.

Aanmelden voor de bijeenkomst bij Nederweert op 5 juni kan tot 29 mei.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie