Skip to content

Tijdelijk treintraject door Ospels buitengebied

Redactie
8 mei 2019 | 9:00

Advertentie

Ter viering van 3 jubilea wordt er op 19 mei 2019 een tijdelijk ‘treintraject’ ingesteld tussen Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys aan de Meijelsedijk (op-/uitstappen bij JCS Partyrent) en Groepsuitje Limburg aan de Vrijkebomenweg in Ospel. Op beide locaties wordt je ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en is er van alles te beleven en te proeven.

Bij ’t Slakkenhuys geniet je onder andere van een gratis korte rondleiding in de slakkenkwekerij en kunnen de kids proef studeren aan de Slakken Universiteit. Daarnaast zal JCS Partyrent je volledig in de watten leggen, zo zullen ze er staan met hun Frietwagen Us Stekje Ospel, een Pizza-oven, springkussen en laten ze graag zien hoe ze jouw feestje of bruiloft tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Bij Groepsuitje Limburg kun je onder andere een gratis kijkje nemen in de Robotboerderij (melkvee), genieten van een heerlijke toetjes- en kaasproeverij en een heus mini foodfestival mét livemuziek. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan de Spoedcursus Boer Worden. Daarnaast organiseert Groepsuitje Limburg speciaal voor deze gelegenheid het evenement Lockdown zonder grenzen. Een unieke combinatie tussen de allerleukste spellen van Groepsuitje Limburg en de allerspannendste raadsels en opdrachten van Escaperoom Limburg. Er zijn nog enkele plaatsen, aanmelden kan via www.lockdownzondergrenzen.nl.

Kortom, op beide locaties is er van alles te zien en te beleven, en dat maakt 19 mei zeer zeker een datum om vrij te houden in je agenda! Tussen 10:00 en 17:00 uur zijn beide locaties geopend, vanaf 18:00 uur is er bij Groepsuitje Live Muziek en een Mini Foodfestival.

Om een bezoek aan beide locaties gemakkelijk te maken hebben zij een ‘treintje’ ingehuurd die gratis tussen de locaties op en neer pendelt, je kan de auto dus gewoon even laten staan! Onthaasten noemen ze dat.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie