Skip to content

Ga je samen met ons aan de slag voor hen die het wat moeilijker hebben?

Redactie
6 mei 2019 | 18:00

Advertentie

Pasen zit erop, de Koning heeft zijn verjaardag weer mogen vieren en Pinksteren staat voor de deur. Met de inzet van de initiatiefnemers en een bijdrage van een aantal Nederweerter ondernemers zijn er ook dit voorjaar weer levensmiddelenpakketten overhandigt aan meer dan 30 Nederweerter gezinnen die het wat moeilijker hebben.

Handje helpen
Net als tijdens Kerst en in het voorjaar van 2017 en 2018, sloegen Stichting E-Power, de Vincentiusvereniging Nederweert en CDA Nederweert de handen in elkaar voor hen die het wat moeilijker hebben! Zo konden zij wederom een aantal gezinnen een handje helpen.

Mede doordat enkele Nederweerter ondernemers de kosten van een aantal levensmiddelenpakketten voor hun rekening namen konden ook deze keer weer levensmiddelenpakketten worden uitgedeeld. Net voor Pasen, overhandigden de initiatiefnemers de gezinnen levensmiddelenpakketten, om hen een hart onder de riem te steken en hen een pakket te overhandigen. “Dat willen we graag continueren en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Stel je ook een levensmiddelenpakket ter beschikking?

Gezond levensmiddelenpakket
Samen met Henk Nabben van Coöp Supermarkt in Ospel, hebben ze een gezond levensmiddelenpakket samengesteld met een waarde van €25,-. Met € 250 kunnen ze dus tien gezinnen helpen door middel van een gezond levensmiddelenpakket! “We hopen dat onze samenwerking om mensen te helpen, verenigingen, ondernemers en andere mensen aanspoort om dit ook te doen. De kracht om mensen te helpen zit in de maatschappij”, aldus Rick van Meel van CDA Nederweert’

Neem gerust contact op met één van de initiatiefnemers als je ook een bijdrage wilt leveren. “Wij geloven in de kracht van de samenleving!

Namens E-Power Ospel | Vincentiusvereniging | CDA Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie