Skip to content

Oogcafé Weert zet ontspannen kennismaking voort in het 2e café

Redactie
3 mei 2019 | 13:00

Advertentie

Een opening is altijd een tikje formeel en daarmee ook wat onwennig. Mensen moeten elkaar nog leren kennen immers en weten vaak niet wat ze kunnen verwachten van zo ’n bijeenkomst. Op donderdag 9 mei om 14.00 uur zetten ze bij het Oogcafé dus de kennismaking voort in Buurthuis Fatima. Er is al veel informatie over de verwachtingen opgehaald en diverse instanties hebben hun hulp al aangeboden. Met de informatievoorziening komt het de komende maanden dus helemaal goed.

De uitwisseling van ervaringen en het gezellige praatje blijven echter een voornaam element in onze bijeenkomsten. De persoonlijke interesses van de deelnemers liggen net als bij ‘gewone’ mensen namelijk op allerlei gebied. De een zou graag sporten, de ander houdt van muziek en een derde is erg creatief.

Daar willen ze dan ook graag invulling aan geven en ze openen dit café met het persoonlijke verhaal van Ludo Hermans. Ludo heeft in zijn werkzame leven diverse bestuurlijke functies gehad in woon- zorgcombinaties zoals Rust in Roy. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar de zorgverlening in verpleeghuizen en daar speelt visuele beperking van bewoners een steeds grotere rol. Onder meer omdat de mens steeds ouder wordt maar ook omdat visuele beperkingen wereldwijd toenemen vanwege bevolkingsgroei.

Van harte welkom dus in het Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en ook familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voor meer info kun je terecht op https://www.oogvereniging.nl/agenda/ of bel John Snijkers voorzitter van Oogvereniging Limburg op mobiel nummer 0620248377.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie