Skip to content

Nieuwe voorstelling ‘De Theaterkist’ bij De Pelen

Redactie
29 april 2019 | 9:00

Advertentie

Op zondag 5 mei kan je, in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen, genieten van een avontuurlijke voorstelling van ‘De Theaterkist’. Een leuke manier om de Meivakantie af te sluiten! Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Reis mee met de Theaterkist
Vorig jaar was August Greene met ‘De Theaterkist’ al te zien op het Peelpodium De Pelen. Dit jaar is deze theatermaker weer te gast in Nationaal Park De Groote Peel. Met een nieuw verhaal! Deze voorstelling gaat niet over August Green zelf, maar over Tovenaar Februus Greene, de oudoom van August. Februus heeft een lange reis achter de rug. Hij is moe en daarom doet hij een dutje in de Theaterkist. Terwijl hij slaapt brengt de Theaterkist Februus naar een andere plek. Maar waarom? Dat doet de Theaterkist niet zomaar, daar zit een reden achter. Heeft het soms te maken met de magische steen die Februus vindt? Februus verzamelt op zijn verre reizen namelijk allemaal magische vondsten, die uiteindelijk een plekje in zijn Wonderlijke Rariteiten Kabinet krijgen. Spannend… Tijdens deze grappige kindertheatershow beleef je, samen met Tovenaar Februus, doldwaze avonturen! Tover, zing en dans gezellig mee.

Er zijn 2 voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten € 2,50 per persoon (volwassenen en kinderen) en kun je online reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenkindertheater De voorstelling is het meest geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Op zondag 5 mei geen tijd? Geen nood. De Theaterkist komt ook op zondag 4 en zondag 11 augustus naar De Pelen. Voor deze voorstellingen kun je nu al kaartjes reserveren.

Op zoek naar het zwarte goud
Voorafgaand aan de voorstelling kan je ook lekker actief de Peel in met de speurtocht ‘het Roverspad’. Tijdens deze avontuurlijke gezinstocht ga je op zoek naar het zwarte goud van de Peel. Op een route van 2,5 kilometer staan kisten met opdrachten. Voer de opdrachten uit en je komt achter het geheim van die grote schat. Onderweg ontmoet je rovers die je helpen met je zoektocht.

Starten voor het Roverspad kan tussen 11.00 en 14.00 uur bij de balie van het Buitencentrum. De activiteit duurt ongeveer 1 uur. Deelname kost € 2,50 per persoon (ook voor volwassenen) inclusief broodje bakken bij de vuurkorf. Reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Het Buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 – 17.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Foto: De Theaterkist

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie