Skip to content

Familiedag ‘Sonntag im Süden’ mit Woenderbaar

Redactie
25 april 2019 | 17:00

Advertentie

Sonntag im Süden op zondagmiddag 12 mei is hét feest voor jong en oud met muziek van Woenderbaar. Woenderbaar is een feestband in hart en nieren uit onze eigen regio en spelend door het hele land. De band neemt je in een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. De allergrootste Duitse kneiters passeren de revue en worden vol overgave gebracht. Een feest der herkenning en daarom ideaal voor het familiefeest ‘Sonntag im Süden’ in het kader van het 60-jarig jubileum van Eindse Boys.

De band staat niet stil op het podium! Sterker nog… zanger Patrick raast als een wervelwind over de bühne en door de feesttent. De blazerssectie net zo… en eigenlijk, iedereen van de band die in de gelegenheid is zijn plekkie te verlaten zal dit zeker doen. Volop beleving en interactie met het publiek dus.

Ook het podium is tot in detail aangekleed in een sfeervolle Duitse ambiance. Het professionele geluid met spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. 100% Stimmungsgarantie! Voor kinderen zal er allerlei animatie aanwezig zijn en The Deejays zullen de muzikale omlijsting verzorgen. De aanvang is 14.00 uur en de entrée in de feesttent van Eindse Boys is gratis.

Brunch
Voorafgaand aan deze feestmiddag zal er in de feesttent van 12.00 tot 14.00 uur een jubileumbrunch plaatsvinden. Deze brunch is voor iedereen toegankelijk op vertoon van een brunchkaart. De brunchkaarten zijn online via www.jubileumweekend.nl en bij de volgende verkooppunten verkrijgbaar: Kantine Eindse Boys, Café-Zaal Bi-j Lenie, Café ’t Verschil, Cafetaria d’Indj bi-j Angelien. De tarieven zijn als volgt: € 12,50 (13 jaar en ouder) € 5,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar, 0 t/m 3 jaar gratis.

Sponsoren
Het jubileum komt mede tot stand door de vele sponsoren waaronder de Gouden Bal Sponsoren: Stienen BE, Mat Koppen Dakwerken, Mawi Pallets BV, HKC BV, Autobedrijf van Nieuwenhoven, Green2Go, Rijwielservice Rob Schreurs, Drawmore, Spierings Sloopwerken, Greijmans Administraties, Grondverzet Richard Palmen, Berkvens Tentenverhuur, Tankcleaning Venlo, Fortuna Sittard, Kessels Wegenbouw en Bestratingen, Heijnen Decor, Ons Boerenerf, Enro Energy, Nederweert24, Drukkerij van Deursen, Cafetaria & Catering d’Indj bi-j Angelien, Rijwielservice Rob Schreurs. Kijk voor het volledige sponsorenoverzicht op www.jubileumweekend.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie