Skip to content

Rammelbakken reis | Avontuur bestaat nog aldus The Beach Boys

Redactie
23 april 2019 | 19:44

Advertentie

Etiënne Kocken uit Roggel en Paul Sauren uit Nederweert-eind, twee collega’s/vrienden gaan volgende maand op een 6-daagse reis met hun oude ‘Rammelbak’.

Rammelbakken reis
Op 5 mei vertrekken de vrienden vanuit Breda naar Nice in het zuiden van Frankrijk. De 7 daagse reis van 3.500 kilometer gaat door Europese landen: België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Monaco. Dit alles in een auto met een dagwaarde van maximaal 750 euro en niet jonger dan 19 jaar.

Saamhorigheid maakt de tocht uniek
Het unieke van deze tocht is de saamhorigheid doordat men ‘s avonds gezellig op de camping bij elkaar komt, waardoor nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan én waar het avontuur van de afgelopen dag nog eens besproken wordt. De Rammelbakken Reis staat in het teken van plezier hebben met elkaar. Samen wordt het een geweldige beleving. Behulpzaamheid en vriendelijkheid zijn een voorwaarde om deze uitdaging op zo leuk mogelijke wijze te voltooien. Daarbij garandeert het maximum van 150 teams een persoonlijke, sportieve en gezellige basis. De route gaat over bijzondere wegen en prachtige plaatsen. Bij autopech is het de bedoeling dat men elkaar helpt. Het uitgangspunt is avontuur en gezelligheid.

Werken aan de rammelbak
Om de auto klaar te maken voor de reis is al mening uurtje in de garage gespendeerd. Een lokaal garagebedrijf en een reclamebureau sponsoren het tweetal zodat ze veilig de weg op kunnen.

The Beach Boys
Elk team heeft een eigen thema. “Wij noemen onszelf The Beach Boys”, aldus Paul Sauren. “Wij zijn er helemaal klaar voor. We gaan Europa beleven en ervaren. Ons motto: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving“.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie